Сигурно има

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Сигурно има
Не. Обхватът им е 10-15 метра и ти показва с колко караш преди да си минал покрай тях. Освен това, за да ти покаже с колко караш, трябва да си в неговото платно, тоест, в дясната лента, която е до тротоара. Ако си във външното платно, няма да те удостои с тази чест. Ако не се лъжа, единственото мултитабло, което показваше и за двете платна, май беше точно това на люлинския тунел, навсякъде другаде са единични и показват само за колите в дясното платно.
Ми тъй де
Глупости, това са си радари, засичат от половин километър и засичат всички минаващи коли в платното, не само в дясната лента. Това на Ботевградско шосе го тествам всеки ден привечер със и без други коли около мен. Постоянно сменява показанията на скоростта и то от доста голямо разстояние. Докато минавам покрай негопоказва моята скорост 70 км, на автобуса отзад 50 и на някой още по отзад вече свети червено 99, след малко минава тоя покрай мен. Та отчитат скоростта на всичките колиВалсо написа: ↑ср яну 10, 2024 12:51Не. Обхватът им е 10-15 метра и ти показва с колко караш преди да си минал покрай тях. Освен това, за да ти покаже с колко караш, трябва да си в неговото платно, тоест, в дясната лента, която е до тротоара. Ако си във външното платно, няма да те удостои с тази чест. Ако не се лъжа, единственото мултитабло, което показваше и за двете платна, май беше точно това на люлинския тунел, навсякъде другаде са единични и показват само за колите в дясното платно.
Таблàта, които споменах, не са радари. Радарите имат прикачени към тях камери, а тези двете нямат, те са просто за информация.
Де бе човек, стига писа глупости. Обяснил съм кое, какво е, пуснал съм статия, прочети я поне преди да пишеш глупости. Камерите не са прикачени към радар, е тия първите които снимаха в началото на хилядолетието бяха така, отдавна вече са доста по модерни.
Ами то се сменява според броя на колите и за да разбереш твоята скорост трябва да са по малко колите. Като се движат 2-3 коли с различни скорости, твоята е близо до показанието на километража ти. Като минеш десетина пъти пакрай такова табло в различен трафик и почваш да разбираш коя е твоята скорост