Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Явно не съм най-мързеливия.Montoya написа:Може, ама е много работа да се проверят всичките линкове. Ако си ги проверил вече, напиши линковете които работят в следващото си мнение и аз ще ги преместя в първото за да се виждат и ще изтрия не работещите от там, просто нямам време да изчета цялата тема и да проверявам линковете
Няма проблем.Mozo написа:Добавих ги в първия пост. Благодаря, Wong![]()
![]()
И аз Благодаря, но просто нямах и все още нямам време да проверявам телевизии и сайтове дали работятMozo написа:Добавих ги в първия пост. Благодаря, Wong![]()
![]()
Развалиха го сайта. Имаше добри телевизии. Днес влизам и гледам само 12 останали и то такива, че да се чудиш коя да НЕ гледашKpuc написа:Има един сайт, който от няколко месеца се разработва и търпи промени. Към момента май има само няколко канала безплатноСкрито съдържание!:
Регистрирайте се или влезте в акаунта си, за да видите съдържаниетоСкрито съдържание за нерегистрирани:
http://tv.telenet.bg/web/main/tvchannels