Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Откраднато от нета
Re: Откраднато от нета
Светослав Иванов с блестящ коментар за Караянчева по бТВ
https://glasove.com/categories/novini/n ... YrQh2tdG4U
Прочетено: 8726 пъти
https://glasove.com/categories/novini/n ... YrQh2tdG4U
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Той само цитира. Няма и една негова дума. А че е така - така е, колкото и да не се харесва.
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Цитира, ама тенденциозно. Така могат да изкарат всеки, че е говорил глупости. Смяташ ли, че някой от прежде споменатите преди Караянчева не е казал нещо по-скандално или някоя глупост? Защо на Захари Стоянов не избраха хилядите му думи срещу Русия примерно? Защото на Светльо му плащат от БСП, как така ще говори срещу Русия
Нима Караянчева е казала само това за толкова години в парламента, та взеха точно тези изречения?

Не казвам, че това е глупост, напротив, ама се вадят думи, които им отърват за всяка една от споменатите личности. На всички тях вземат най-доброто, което са казали, а на Караянчева - най-лошото. Хич не е тенденциозноРуският камшик боли повече от турския.
Захари Стоянов

Просто тези думи на К. са емблематични за начина на управление на сегашното правителство и присъщо за самовлюбените диктатори и техти пионки. Започнаха да я споменавата като а.к.а ПКП (добре че ми каза какво значи съкращениетоНима Караянчева е казала само това за толкова години в парламента, та взеха точно тези изречения?

Плъхолюбител

Отровното трио: Стартираме групов лов „Да намерим Бойко“
Стартира инициатива във фейсбук, инициирана от Отровното трио за откриване на Бойко Борисов в София.
Неадекватното поведение на премиера да обикаля с джипа, криейки се и избягвайки по всякакъв начин хората, искащи оставката му, ни провокира да създадем тази група. Целта ѝ е да информира хората кога и къде могат да намерят премиера Бойко Борисов, като обедини и увеличи потенциала на регионалните структури на коментиращите. Също така и да предостави възможност за отмъщение на неоценените и/или подценени хора от структурите на ГЕРБ, както и на шофьорите, пътуващи по разбитите ни пътища. Плащаме му, за да работи, а не, за да го търсим!
https://vihrogon.bg/otrovnoto-trio-star ... 7NdhxKs0KQ
Стартира инициатива във фейсбук, инициирана от Отровното трио за откриване на Бойко Борисов в София.
Неадекватното поведение на премиера да обикаля с джипа, криейки се и избягвайки по всякакъв начин хората, искащи оставката му, ни провокира да създадем тази група. Целта ѝ е да информира хората кога и къде могат да намерят премиера Бойко Борисов, като обедини и увеличи потенциала на регионалните структури на коментиращите. Също така и да предостави възможност за отмъщение на неоценените и/или подценени хора от структурите на ГЕРБ, както и на шофьорите, пътуващи по разбитите ни пътища. Плащаме му, за да работи, а не, за да го търсим!
https://vihrogon.bg/otrovnoto-trio-star ... 7NdhxKs0KQ
Плъхолюбител

Плъхолюбител

Плъхолюбител

В най-известната си картина "Ръченица" от 1894 г. чехът Ян Мърквичка е нарисувал ирландеца Джеймс Баучер, облечен в шопски дрехи да играе ръченица в кръчма в село край София. По онова време Баучер е кореспондент на "Таймс" за Балканите. Любовта му към България е пословична, а дългогодишното му застъпничество за българската национална кауза не се изразява само в това да носи потури, да пие ракия и да спи, заметнат с ямурлук. Последното му желание е да бъде погребан в Рила. За него тази планина е свещена и тя се превръща във вечния му дом. Това се случва през 1920 г. Следващата година Мърквичка напуска България. Той умира в Прага през 1938 г., но през последните години от живота си често се връща в България, където е гробът не само на ирландския му приятел, но и този на първородния му син, загинал на фронта като български офицер.
- Селото до София е Бистрица!
Плъхолюбител

Цвета Караянчева: Мен не ме интересува вашето здраве, мен ме интересува моето

Председателят на Народното събрание за пореден път попадна в Интернет пространството по негативен начин.
От последните няколко часа се тиражира видео, в което тя казва на слушателите си: "Мен не ме интересува Вашето здраве, мен ме интересува моето", пише novinite.bg.
Предполага се, че конференцията е свързана с коронавируса и разпространението му.
Видеото идва на фона на скорошните събития около Цвета Караянчева. След култовата реплика "Ходи пеша", Караянчева подари и стари килими на театъра в Кърджали.
https://petel.bg/TSveta-Karayancheva--M ... _t3TTMHi58

Председателят на Народното събрание за пореден път попадна в Интернет пространството по негативен начин.
От последните няколко часа се тиражира видео, в което тя казва на слушателите си: "Мен не ме интересува Вашето здраве, мен ме интересува моето", пише novinite.bg.
Предполага се, че конференцията е свързана с коронавируса и разпространението му.
Видеото идва на фона на скорошните събития около Цвета Караянчева. След култовата реплика "Ходи пеша", Караянчева подари и стари килими на театъра в Кърджали.
https://petel.bg/TSveta-Karayancheva--M ... _t3TTMHi58
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Пак изкарано от контекста, а всъщност може да е казвала сто неща, като например да цитира някого, изказвайки въмущение. Но тези неща значение нямат, важното е да се плюе 

-
- Редовен потребител
- Регистриран: ср сеп 16, 2020 21:08
Вълшебно, Мишле!!! Ако можех само да ти дам 1000 точки за този постинг!!! Чужденците приятели на България всички до един са уникални личности, намерили очевидно тук онова, което страшно им е липсвало в Отечествата им.Mouse написа: ↑ср окт 07, 2020 18:14
В най-известната си картина "Ръченица" от 1894 г. чехът Ян Мърквичка е нарисувал ирландеца Джеймс Баучер, облечен в шопски дрехи да играе ръченица в кръчма в село край София. По онова време Баучер е кореспондент на "Таймс" за Балканите. Любовта му към България е пословична, а дългогодишното му застъпничество за българската национална кауза не се изразява само в това да носи потури, да пие ракия и да спи, заметнат с ямурлук. Последното му желание е да бъде погребан в Рила. За него тази планина е свещена и тя се превръща във вечния му дом. Това се случва през 1920 г. Следващата година Мърквичка напуска България. Той умира в Прага през 1938 г., но през последните години от живота си често се връща в България, където е гробът не само на ирландския му приятел, но и този на първородния му син, загинал на фронта като български офицер.
- Селото до София е Бистрица!