Да, помня.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Да, помня.
Благодаря, Маусче!Mouse написа: ↑вт май 04, 2021 09:06Честит осми месец заедно КимиОще дълго време да сте заедно и да се обичате!
Защо не я кастрираш?kim75 написа: ↑пон май 03, 2021 23:45Аз тия дни вардя Нина от мъжките кучета и полудявам!Един комшия си пуска кученцето само да скита по околните улици и то няколко дни вече виси пред вратата ни, скимти и лае! Все излизам да го водя у тях. Опитах да говоря със стопанина му, обяснявах му, че сега моята е разгонена,
Да, при мен е лесно. Поляни и гори на воля за разходка и тичане. Не водя Ара на повод, но винаги го нося. Може да срещнем други с кучета, може да попаднем на семейство с деца. Ара така обича децата, че веднага се затичва да им се радва, но непознатите се страхуват защото е едричка.
В интерес на истината е прав Мозо. Не говорим за бездомните, има много и са без каишки, но така по мое наблюдение поне 95% от кучетата се водят с повод на разходка и това е добре, явно има някакво желание и начин да тръгнат на добре нещата. Друг е въпросът, че тия които ги водят изобщо не се съобразяват къде ще заведат кучето да се изтропа. Л@.на има навсякъде
Много хора ги е страх, особено деца, еле пък ако се затича едро куче към тях
О, и тук не им събират изпражненията, защото няма кой да ги следи и да им тресне едни 1500 евро глоба! Има си места, където ги разхождаме, но все пак... Аз винаги си нося торбичките и събирам след Нина.Montoya написа: ↑вт май 04, 2021 19:05В интерес на истината е прав Мозо. Не говорим за бездомните, има много и са без каишки, но така по мое наблюдение поне 95% от кучетата се водят с повод на разходка и това е добре, явно има някакво желание и начин да тръгнат на добре нещата. Друг е въпросът, че тия които ги водят изобщо не се съобразяват къде ще заведат кучето да се изтропа. Л@.на има навсякъде
Благодаря Мозо! И аз мислех, че ще й се опре ама не би