Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Тема за случайни неща

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Re: Тема за случайни неща

Мнение от Валсо »

Отивам в една поликлиника да свърша нещо, обаче стомахът рязко ме сви и питам охраната къде има тоалетна. Каза, че била само за персонала! Питам го "Според теб колко време ще се задържиш на тази работа, ако отида и се изсера пред вратата на шефа на болницата?". Изведнъж се разбърза да ми покаже къде е тоалетната, която все пак била за пациенти и посетители, просто mъnaка го е мързяло да си вдигне дебелата ивица Газа от стола!

Изображение
Прочетено: 15591 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Валсо написа:
вт юни 25, 2024 11:49
Питам го "Според теб колко време ще се задържиш на тази работа, ако отида и се изсера пред вратата на шефа на болницата?"
:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Няма толкова дебилна история като ОББ (Огромна Боклучива Банка)! Първо ги чакахме 2 седмици да преиздадат една ши*ана карта, сега се оказва, че са "закачили" новата карта към грешната сметка! Имаме 2 сметки с "три" карти, от които "три" карти имаме налична само една, като втората сметка е неясно откъде се е взела и не сме я искали даже!
Тия маймуни в картовия център на ОББ са "хвани единия, пребий другия, нае*и третия в г*за с оребрено ръждиво желязо, та да му е хубаво"!!! Ник'ва мисловна дейност, по-зле са и от най-простия бозаджия! На всичкото отгоре в работен ден "всичките оператори в Ц.О.К. са заети" и няма кой един ши*ан телефон да вдигне! :луд: :луд: :луд: :луд:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Щото не знаеш какво е в Пощенска :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Mozo написа:
вт юли 09, 2024 13:51
Щото не знаеш какво е в Пощенска :lol: :lol: :lol:
В Пощенска съм от 2 години и такива приключения няма. Картата си я получих на втория ден, сметката няма никакви ограничения за плащане онлайн (за разлика от тази в ОББ) и не се налага да спя в клона на банката за всяка операция, която искам да извърша. Нито пък се налагаше да чакам 4 часа, за да ми пратят ПИН кода на картата.
Пощенска си имат техните трески за дялане, но такива истории като в ОББ определено няма!
Потребителски аватар
Ripeng
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: нед яну 08, 2017 09:12

Мнение от Ripeng »

Няма таквиз кретени като от ОББ. :booty: 3 пъти ми правят акаунт за онлайн банкиране и 3те пъти ми дава грешно име/парола.

Май и аз ще минавам на пощенска банка. Тук поне чувам, че са много доволни.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Ripeng написа:
вт юли 09, 2024 22:21
Няма таквиз кретени като от ОББ. :booty: 3 пъти ми правят акаунт за онлайн банкиране и 3те пъти ми дава грешно име/парола.
При нас пък е друго: опитвам се да регистрирам картата на майка ми в нейния акаунт в epay.bg, за да може да си плаща битовите сметки по интернет (вместо да висим по опашки). И онова ми излиза с тази грешка:

Изображение

В "банката издател" ми казаха да го направя това през ОББ Мобайл, обаче ОББ Мобайл ти казва, че трябва да го направиш през десктоп версията на интернет банкирането. А интернет банкирането пък иска да сканираш някаква шарения с ОББ Мобайл. Обаче ОББ Мобайл не ще да го сканира. Само запецва за секунда уж като да го е сканирало и нищо не се случва. Играеш си два часа и накрая му теглиш една кутка майна. Като се върне от рехабилитацията, ще я местим в Пощенска банка при мен, където такива неща няма. Регистрираш си картата за онлайн плащания за секунди и историята приключва.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Мистър Мокра Фланелка много се изкефи да се разхожда под дъжда! :mrgreen: :mrgreen: :oops:

ИзображениеИзображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Страхотна снимка с висока резолюция, напомняща колко незначителни сме във Вселената и колко още по-дребни и незначителни са боговете, които си измисляме. Поствам, за който иска за десктопа.

Снимката е 28 МБ, затова я поствам без тага за изобразяване.

https://goodimages.ru/files/img/pics/zv ... ki-30.webp
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Яка снимка :съгласен:
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Имало и добра страна на това политиците ни да са крадливи: понеже гледат да си напълнят джобовете, никой никога няма да докара това нещо у нас - за щастие! Не е за вярване какви неща изобретява човечеството и застрашава други човеци - само и само да изкара пари. А още по-невероятното е, че има кандидат-самоубийци, които да плащат за това... #-o #-o #-o

Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Това е супер яко, като ми дойде времето да посетя Швейцария и Австрия за великите две седмици със спусканията на Матерхорн и на Щрайф задължително ще се повозя и на това влакче и на другото което се изкачва почти до върха Матерхорн :headbang:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Гледал съм го по National Geographic, много добри :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Mozo написа:
ср юли 31, 2024 23:42
Гледал съм го по National Geographic, много добри :headbang: :headbang: :headbang:
Това въже, дето го държи, като се скъса някой ден, много ще са добри... :lol:
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Бъде сигурен, че това нещо се наблюдава от доста инженери и въжето или каквото и да е там ще се сменява всеки месец ако е нужно.
Лошо ще е ако всички хора разсъждават като теб, предполагам на асансьор не се качваш, че ако му се скъса въжето..... А за аварийни спирачки чувал ли си!? На влак и на трамвай също не се качвай, че дерайлират тия пущини.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”