Ниб, ти що дразниш шефа? На тази тема аз съм му най-големия дразнител ... ама обявявам вилата за зона забранена за политически дискусии. Тук ще си се хапваме на воля, на вилата Ша пеем
Тсу нещо се покрива що ли
Прочетено: 8691 пъти
Плъхолюбител Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Извинявай Тсу, не съм го написала с цел да ти се натрапвам. Наистина щях да се радвам да се запознаем лично, но след като това е твоето решение - няма да повдигам повече въпроса
Нямам търпение да получа една мечешка прегръдка, въпреки че, беше споменал, че си свалил доста. Колкото до ориентирането, ти и Мо сте неспасяеми. Ще се разберем да се срещнем някъде на главен път и оттам Монти да поведе целия керван.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Нямам търпение да получа една мечешка прегръдка, въпреки че, беше споменал, че си свалил доста. Колкото до ориентирането, ти и Мо сте неспасяеми. Ще се разберем да се срещнем някъде на главен път и оттам Монти да поведе целия керван.
Спешъли фор ю, ще кача двайсетина оки до 28-ми Не че сега не съм 130, но се вея кат прани гащи
Мога да завия към Герман и да си чакам пред родната казарма, ако това е главен път, може и да успея.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Шейсе кила тунджа, ще ми стигнат ли бе, Монти, да допъпля при Мишева?
Е па требе да стигнат, Мишлето е близо до магистрала, сравнително близо. Кимаш на лево по околовръстното от магистралата и от там вече има два варианта. Или на самоковско шосе да минем през Панчарево, или на ИКЕА да минем през Бистрица
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Скрито съдържание!:Регистрирайте се или влезте в акаунта си, за да видите съдържанието
Скрито съдържание за нерегистрирани:Само без прединфарктни състояния - толкова си мога с тези програми за рисуване
В БгМапс се води новото име - ул. "Нар" № 9, но в Гуглето си е старото име на улицата - "Беласица", има и такива табелки. Червените кръстчета са 4-те изоставени къщи на Карамански. Минава се покрай тях, така че да ви останят в ляво, пак ляво и втората в дясно (точно преди една камара с чакъл). Надолу около 250-300 метра, зелената къща в ляво, зелена порта с надпис "Копирни услуги" + бясно лаеща немска овчарка. Тя ще ви надуши още отгоре и ще нададе вой, та ще изляза
Щом Монти в тъмното ме откри (без указания и водене по телефона, шапка му свалям) нЕма да се плашите
Като я видите каква е глезана ... веднага ще се сприятели с всички. Вдига аларма защото може би си мисли, че така ме информира и евентуално пази. Пазенето се извършва задължително скрита зад гърба ми Тук принципно се страхуват повече от собственичката й
Шейсе кила тунджа, ще ми стигнат ли бе, Монти, да допъпля при Мишева?
Е па требе да стигнат, Мишлето е близо до магистрала, сравнително близо. Кимаш на лево по околовръстното от магистралата и от там вече има два варианта. Или на самоковско шосе да минем през Панчарево, или на ИКЕА да минем през Бистрица
Нищо не разбрах. Завивам наляво и спирам пред жандармерията, друг път не знам.
На детелината трябва наляво, тъй ли???
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Нищо не разбрах. Завивам наляво и спирам пред жандармерията, друг път не знам.
На детелината трябва наляво, тъй ли???
От магистралата на детелината свиваш на ляво по Околовръстното. Минаваш покрай с. Лозен, след това е кв. Горубляне. Има светофар, на който завиваш на ляво и веднага в дясно виждаш бензиностанция Еко. Ще те чакам там. На Монти ще му е на никъде от Надеждите и Люлините да бие път чак до магистралата.
Как ги рисувате тези неща? Моето стана по-зле и от с левия крак