Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Градинарство - въпроси, мнения и препоръки

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Градинарство - въпроси, мнения и препоръки

Мнение от Mozo »

Ще им я пратиш с Еконт :)
Прочетено: 15901 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:Ще им я пратиш с Еконт :)
Ти пЪ :shock:
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Какво? За пет лева е при тях, независимо от местоположението им. По-удобно от това, здраве.
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:Какво? За пет лева е при тях, независимо от местоположението им. По-удобно от това, здраве.
Изобщо не става дума за пари, а че не мога да намеря човек/фирма да я ремонтира.
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Mause написа:Ти пЪ :shock:
И по това възклицание ли трябваше да разбера всичко това :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Каква му е марката на това чудо, че не виждам добре на снимката? Прилича ми не Ейнхел, но може и нещо друго да е. Ако имаш гаранционна карта, в нея трябва да има сервизите, които ремонтират марката.
Принципно на бензиновите резачки спусъкът е хванат за газта на карбуратора с една много безобразно изкривена тел, но това е акумулаторно като гледам и би трябвало да си е обикновено копче, подобно на копчето на бормашина, флекс, винтоверт и най вероятно се е счупило за да потъва.
Mause написа:Това, че два пъти падах и леко се нарязах се разбира от само себе си.
Изключително опасно :!:
Принципно, качваш се на стълбата с въже си дърпаш резачката нагоре, режеш, кастриш, тръгнеш ли да залиташ това нещо го хвърляш възможно най далеч от теб без да се замисляш. Как може да те нареже верига на резачка, друго така не може да те нареже и то само докато спре, ако спре изобщо. Много опасна работа е това
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

Така като гледам, Мишлето има нужда да я посети една бригада от Монти, да реже, кърти и оправя електричките, Мо - за да инсталира линукс и аз за да и обясня как да си олесни живота с програмките, които ще накарам да и инсталира Мозо. :lol: :lol: :lol:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Montoya написа:Каква му е марката на това чудо, че не виждам добре на снимката? Прилича ми не Ейнхел, но може и нещо друго да е. Ако имаш гаранционна карта, в нея трябва да има сервизите, които ремонтират марката.
Mause написа:Това, че два пъти падах и леко се нарязах се разбира от само себе си.
Изключително опасно :!:
Принципно, качваш се на стълбата с въже си дърпаш резачката нагоре, режеш, кастриш, тръгнеш ли да залиташ това нещо го хвърляш възможно най далеч от теб без да се замисляш. Как може да те нареже верига на резачка, друго така не може да те нареже и то само докато спре, ако спре изобщо. Много опасна работа е това
Това не се сетих, а е близко до ума #-o Пък и нямам голяма стълба, та се катеря като едно време децата. И не е бензинова, а на ток. На нея пише: Budget > BEK S2200 > OREGON > Double Guarp`91 Няма други надписи, а книжката не я знам къде е. Купувана е преди 3-4 или дори повече години, но е ползвана само веднъж и сега аз правя втори опит.
Така като гледам, Мишлето има нужда да я посети една бригада от Монти, да реже, кърти и оправя електричките, Мо - за да инсталира линукс и аз за да и обясня как да си олесни живота с програмките, които ще накарам да и инсталира Мозо. :lol: :lol: :lol:
Коте, това е най-якото, което днес чух и прочетох PDT_Love_18 PDT_Love_18 Какво пиете? Мезе? Баницата е сигурна, както бирата. Вино винаги има, че нали съм муха винарка. Ако трябва ще намеря и компот :toothy10: :toothy10:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Значи Бъджет е марка на практикер, т.е техника произведена за Практикер. Или им се обади на тях и ги питай къде ги ремонтират, или доколкото разбирам сервиз Бушона http://www.bushona.com/ им ги ремонтира
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Kotkata68 написа:Така като гледам, Мишлето има нужда да я посети една бригада от Монти, да реже, кърти и оправя електричките, Мо - за да инсталира линукс и аз за да и обясня как да си олесни живота с програмките, които ще накарам да и инсталира Мозо. :lol: :lol: :lol:
Така е, само че Монти няма време. Утре или в събота пътувам за Берковица, понеделник до неделя съм на бачкане и следващия понеделник за 6 дни на Халкидики :114:
AsusVivoBook17
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Монтиииии! Първо, няма да ти завиждам колкото и да ми е гадно, заслужил си си почивката. :sick: И второ, има и живот след Халкидики, така че ей я къде е Бистрица. :lol: :lol: :lol:

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Остави резачката Монти, бягай да почиваш - ти го заслужаваш :thumbright: Приятно изкарване в Халкидики! Бистрица няма да избяга :усмивка1:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Kotkata68 написа:Монтиииии! Първо, няма да ти завиждам колкото и да ми е гадно, заслужил си си почивката. :sick: И второ, има и живот след Халкидики, така че ей я къде е Бистрица. :lol: :lol: :lol:
Ще си почина хубаво, това е ясно. Благодаря ви за пожеланията.
Сега въпросът е, ще има ли такса броене в банката :evil4: От една година с жената събираме всичките метални 2 лева, които ни връщат в магазините в касичка "Гърция" Та сме събрали около 500 лева и трябва да ги обменим :mrgreen:
AsusVivoBook17
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Мишле, бригадата се увеличи с още един специалист. :mrgreen: Ще вземем и Ди да дегустира салатката, мезето и ракийката, докато другите работят. Така де имаше един лаф: Кое си сака, оно си го изисква! :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Монти, само да не ви вземат такса броене повече отколкото сте събрали :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Montoya написа:
Kotkata68 написа:Монтиииии! Първо, няма да ти завиждам колкото и да ми е гадно, заслужил си си почивката. :sick: И второ, има и живот след Халкидики, така че ей я къде е Бистрица. :lol: :lol: :lol:
Ще си почина хубаво, това е ясно. Благодаря ви за пожеланията.
Сега въпросът е, ще има ли такса броене в банката :evil4: От една година с жената събираме всичките метални 2 лева, които ни връщат в магазините в касичка "Гърция" Та сме събрали около 500 лева и трябва да ги обменим :mrgreen:
И аз си имам една касичка, но в банката ми отказаха да ги броят и не приемали по сто. Тогава ги пакетирах по 99 лева в пликче и пет дена ги носих за техен ужас. Добре че тогава банката беше под блока. За ПИБ иде реч, другаде може и да приемат да броят.
Плъхолюбител
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”