Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Градинарство - въпроси, мнения и препоръки
Re: Градинарство - въпроси, мнения и препоръки
Ти пЪMozo написа:Ще им я пратиш с Еконт

Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Какво? За пет лева е при тях, независимо от местоположението им. По-удобно от това, здраве.

Изобщо не става дума за пари, а че не мога да намеря човек/фирма да я ремонтира.Mozo написа:Какво? За пет лева е при тях, независимо от местоположението им. По-удобно от това, здраве.
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
И по това възклицание ли трябваше да разбера всичко товаMause написа:Ти пЪ

Каква му е марката на това чудо, че не виждам добре на снимката? Прилича ми не Ейнхел, но може и нещо друго да е. Ако имаш гаранционна карта, в нея трябва да има сервизите, които ремонтират марката.
Принципно на бензиновите резачки спусъкът е хванат за газта на карбуратора с една много безобразно изкривена тел, но това е акумулаторно като гледам и би трябвало да си е обикновено копче, подобно на копчето на бормашина, флекс, винтоверт и най вероятно се е счупило за да потъва.
Принципно, качваш се на стълбата с въже си дърпаш резачката нагоре, режеш, кастриш, тръгнеш ли да залиташ това нещо го хвърляш възможно най далеч от теб без да се замисляш. Как може да те нареже верига на резачка, друго така не може да те нареже и то само докато спре, ако спре изобщо. Много опасна работа е това
Принципно на бензиновите резачки спусъкът е хванат за газта на карбуратора с една много безобразно изкривена тел, но това е акумулаторно като гледам и би трябвало да си е обикновено копче, подобно на копчето на бормашина, флекс, винтоверт и най вероятно се е счупило за да потъва.
Изключително опасноMause написа:Това, че два пъти падах и леко се нарязах се разбира от само себе си.

Принципно, качваш се на стълбата с въже си дърпаш резачката нагоре, режеш, кастриш, тръгнеш ли да залиташ това нещо го хвърляш възможно най далеч от теб без да се замисляш. Как може да те нареже верига на резачка, друго така не може да те нареже и то само докато спре, ако спре изобщо. Много опасна работа е това
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Така като гледам, Мишлето има нужда да я посети една бригада от Монти, да реже, кърти и оправя електричките, Мо - за да инсталира линукс и аз за да и обясня как да си олесни живота с програмките, които ще накарам да и инсталира Мозо.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Това не се сетих, а е близко до умаMontoya написа:Каква му е марката на това чудо, че не виждам добре на снимката? Прилича ми не Ейнхел, но може и нещо друго да е. Ако имаш гаранционна карта, в нея трябва да има сервизите, които ремонтират марката.Изключително опасноMause написа:Това, че два пъти падах и леко се нарязах се разбира от само себе си.![]()

Коте, това е най-якото, което днес чух и прочетохТака като гледам, Мишлето има нужда да я посети една бригада от Монти, да реже, кърти и оправя електричките, Мо - за да инсталира линукс и аз за да и обясня как да си олесни живота с програмките, които ще накарам да и инсталира Мозо.![]()
![]()

Плъхолюбител

Значи Бъджет е марка на практикер, т.е техника произведена за Практикер. Или им се обади на тях и ги питай къде ги ремонтират, или доколкото разбирам сервиз Бушона http://www.bushona.com/ им ги ремонтира
AsusVivoBook17
Така е, само че Монти няма време. Утре или в събота пътувам за Берковица, понеделник до неделя съм на бачкане и следващия понеделник за 6 дни на ХалкидикиKotkata68 написа:Така като гледам, Мишлето има нужда да я посети една бригада от Монти, да реже, кърти и оправя електричките, Мо - за да инсталира линукс и аз за да и обясня как да си олесни живота с програмките, които ще накарам да и инсталира Мозо.![]()
![]()

AsusVivoBook17
-
- Глобална котка-идиотка
Монтиииии! Първо, няма да ти завиждам колкото и да ми е гадно, заслужил си си почивката.
И второ, има и живот след Халкидики, така че ей я къде е Бистрица.

Остави резачката Монти, бягай да почиваш - ти го заслужаваш
Приятно изкарване в Халкидики! Бистрица няма да избяга 

Плъхолюбител

Ще си почина хубаво, това е ясно. Благодаря ви за пожеланията.Kotkata68 написа:Монтиииии! Първо, няма да ти завиждам колкото и да ми е гадно, заслужил си си почивката.И второ, има и живот след Халкидики, така че ей я къде е Бистрица.
![]()
![]()
Сега въпросът е, ще има ли такса броене в банката

AsusVivoBook17
-
- Глобална котка-идиотка
Мишле, бригадата се увеличи с още един специалист.
Ще вземем и Ди да дегустира салатката, мезето и ракийката, докато другите работят. Така де имаше един лаф: Кое си сака, оно си го изисква!
Монти, само да не ви вземат такса броене повече отколкото сте събрали

Монти, само да не ви вземат такса броене повече отколкото сте събрали

И аз си имам една касичка, но в банката ми отказаха да ги броят и не приемали по сто. Тогава ги пакетирах по 99 лева в пликче и пет дена ги носих за техен ужас. Добре че тогава банката беше под блока. За ПИБ иде реч, другаде може и да приемат да броят.Montoya написа:Ще си почина хубаво, това е ясно. Благодаря ви за пожеланията.Kotkata68 написа:Монтиииии! Първо, няма да ти завиждам колкото и да ми е гадно, заслужил си си почивката.И второ, има и живот след Халкидики, така че ей я къде е Бистрица.
![]()
![]()
Сега въпросът е, ще има ли такса броене в банкатаОт една година с жената събираме всичките метални 2 лева, които ни връщат в магазините в касичка "Гърция" Та сме събрали около 500 лева и трябва да ги обменим
Плъхолюбител

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Препоръки за заем от 38 000 евро от г-н DIDIER във Франция
от ELENA90 » пет авг 02, 2024 21:43 » в Лафчета, лични проблеми, въпроси и още - 6 Отговори
- 285 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
пет авг 23, 2024 14:15
-
-
-
Без нови предсрочни избори заради Калин Стоянов: И не, и да - мнения на експерти
от Mozo » пон авг 19, 2024 12:49 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 127 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон авг 19, 2024 12:49
-
-
-
Politico: Четирите къщи на Екатерина Захариева повдигат въпроси в Европарламента
от Mozo » пет окт 04, 2024 14:53 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 45 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 04, 2024 14:54
-
-
-
Руските пропагандисти започнаха да задават неудобни въпроси на Путин (ВИДЕО)
от Mozo » пон сеп 30, 2024 13:21 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 161 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 30, 2024 13:21
-
-
-
Президентът Радев към журналисти: Не ми задавайте тъпи въпроси изобщо (Видео)
от Mozo » пон сеп 16, 2024 12:08 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 105 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 16, 2024 12:08
-