Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Насадих ги защото вече опираха върховете им в тавана на парничето. Метнах мрежата ако има силен дъжд да не ги забие в земята и каквото стане. За краставиците е още рано. Аз съм и на по-високо.elementaryos написа: ↑вт май 06, 2025 10:21Хубав ти е разсада! Ако искаш можеш да изчакаш със саденето, защото сега го дават дъждове.
Аз сложих едно гнездо краставици в парника и две отвън, но тези външните предполагам, че ще се покажат след дъждовете( ако въобще се покажат). Предполагам, че ще трябва да ги садя наново.
Мерудийките
Според чичко Гугъл е дублетна форма, може с о и с у, но си я знам с "у". Всеки прави грешки, главно азMozo написа: ↑вт май 06, 2025 13:20Дори не знам що съм го написал толкова неграмотно, говорех по телефона, правя се на Наполеон![]()
Още от малък съм чел за мама Мецана с мерудийките (тогава за пръв път я чух тая дума) и много добре знам как се пише, ама хей на, като щракаш бързо, така става
![]()
Благодаря, поправих си го![]()
![]()
![]()
![]()
Знам ли. Насади една част, остави си и за по късно. Прогнозата е за дъждове и по ниски температури.