liyah01, много философски бе.Дай по просто определение.Нещо не мога да вдяна...Не може да се каже ,че се обичаме/в истинския смисъл на думата/, но се уважаваме поне.liyah01 написа:понеже ме мързи да чета всички коментари по темета, ето моят отговор, който общо взето е нещо като въпроса, т.е. отговорът се крие във въпроса - връзка, без секс води към изход...но не винаги нещата стоят толкова просто, трябва да има основателна причина, пък била дори и не обяснима за единя от партьорите, от тук натам само разбирането и търпението помагат за понататъшната връзка
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Какъв е според Вас изхода или бъдещето от връзка без секс
- sko4
- Я елате пиленца при батко...
- Регистриран: съб май 19, 2007 15:14
Старостта не е порок , порок е глупостта !
- liyah01
- Почетен член
- Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43
ок, ето нещо по-просто, но пък с два отговора...сексът е нещо важно, прилягайки точно на мястото си, когато двама се обичат, т.е. има ли я любовта м/у двама, тя трябва да бъде асимилирана (грубо казано)...аз, когато обичам - обичам (...)...но ето и друг отговор, който възникава в мен - дори и да не обичаш един човек, а го харесваш, то това не изключва автоматично секса, даже напротив, има ли желание, значи има и практика, хах, т.е понякога именно секса може да те доведе до отговора дали наистина обичаш този човек...
- liyah01
- Почетен член
- Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43
о, съвсем не това имах предвид...ебането е неизбежо - да, така е, съгласна съм, и съм съгласна, че то идва с времето...но понякога се получават лоши разминавания, дори и фатални, като това единият да си мисля за секс, а другият дори и да не го допуска в мислите си, т.е да не е усетил още това силно привличане...тогава се получават лоши изходи (дам, в множествено число...)...и не исках да кажа, че за да разбереш дали обичш някого може да те осъни любовта му към негосамо, когато всичко пристъпи към секса, не беше това, което имах на дума, а това, че то подсилва чувствата, то е като проверка за знанията, как да го обясня по-просто...ам, сексът може и да бъде лошо предизвестие за нечии заблуждения, което може да е фатално...но не може човек да се крие вечно, вярно е, и да се страхува, особено за нещо толкова красиво (естествено тогава, когато ебането, секса или там, както ви е удобно, за мен няма значени - да е следствие от дълбоки чувства...)[/quote]
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 48 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
съб яну 18, 2025 15:46
-
-
Американска връзка в убийството на Алексей Петров, ФБР още не е разкодирал телефона
от Mozo » пет авг 16, 2024 12:52 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 75 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет авг 16, 2024 12:52
-
-
-
Глас от САЩ: Погледнах в бъдещето, не видях Америка
от Mozo » пон апр 07, 2025 15:10 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 23 Преглеждания
-