Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Как да постъпя?

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
Галина Ширлетова
Доктор
Доктор
Регистриран: пон сеп 03, 2012 14:15

Re: Как да постъпя?

Мнение от Галина Ширлетова »

Хриси, продължи да бъдеш прецизна и коректна служителка. И ако пак ти креснат, просто кажи със спокоен и умерен тон, че е сбъркала адреса за да се държи така. Ако продължи...бЕгай оттам, докато си млада! :thumbright: :thumbright:
Прочетено: 1005 пъти
Сам си и си жив, а ти се иска още по-силно да усетиш, че живееш, дори и по малко странен начин... с широко отворени очи, но в мъглата...

http://www.youtube.com/watch?v=HyatlLeXwLE

http://vbox7.com/play:3842ac3c3e
Потребителски аватар
frankennstein
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: съб сеп 01, 2012 20:36

Мнение от frankennstein »

Когато работно ти място започва да ти натяга е време да се замислиш за друга работа. В моя случай, напуснах за 5 дена и хич не съм цепил басма. Ако стигнеш до момента, в който сутрин се будиш и отиваш на работа с нежелание и едва ли не страх да не ти се навикат...какво повече да коментираме. Ако имаш възможност, потърси си друга работа. Другите решения са временни, ако изобщо решат проблема.
Изображение
Hrisi73
Начинаещ
Регистриран: нед сеп 08, 2013 16:09

Мнение от Hrisi73 »

И аз стигнах до този извод... 8-[
frankennstein написа:Когато работно ти място започва да ти натяга е време да се замислиш за друга работа. В моя случай, напуснах за 5 дена и хич не съм цепил басма. Ако стигнеш до момента, в който сутрин се будиш и отиваш на работа с нежелание и едва ли не страх да не ти се навикат...какво повече да коментираме. Ако имаш възможност, потърси си друга работа. Другите решения са временни, ако изобщо решат проблема.
Нова тема Отговори

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”