Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Застраховка

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
beggginer
Доктор
Доктор
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Re: Застраховка

Мнение от beggginer »

Олеле майко, наводних се, но докато дойдете да видите, то изсъхна. Изтрий си сега последния пост, че като тръгнат делата ще го сложат в графа "доказателства" :lol:
Прочетено: 664 пъти
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа:
съб яну 21, 2023 12:28
Знам какво правя.
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Мнение от Mouse »

Какво? Ще ходите да ме докладвате ли :p
Имало е теч - факт е. Това че не е в тридневният им срок, голям праз. Нали е щета? Точно да видя как се процедира, така и така няма да съм при тях за следващия период.
Колкото до поста, ако така се следи всичко тук - кажете по от рано и админа да трие направо темата.
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член
Регистриран: съб фев 28, 2015 10:45

Мнение от Diananet »

Mouse написа:
вт юли 24, 2018 20:29
...ако така се следи всичко тук - кажете по от рано и админа да трие направо темата.
Ти да не падаш от Марс? Така се следи в целия свят, заради индексациите на гугъл и фейсшитнята. Нали за това на всеки няколко месеца ги глобяват. Това дали админа на този или онзи сайт щял да изтрие нещо е без значение. Важното е дали вече е попаднало в полезрението на търсещите машини. Че и архив поддържат гадовете.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”