Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Интересни или смущаващи нещица

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Re: Интересни или смущаващи нещица

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
пет авг 02, 2024 00:20
Капка в морето. А иначе - просто не е честно. Това, че от Петър е станала Петранка, не променя физиката до степен, че да няма значение.
Да. Голям срам е тази псевдо олимпида, защото под тази дума се разбира друго. Това джендърство, това извращение, подигравка с религия, с картина на Леонардо да Винчи и другите голи и намазани тела толкова на пошло мирише, че хич да не ми говорят за отваряне на съзнието и приемането на раазличното.
Не съм глеала, а само от това което чета ми се повдига. Преди десет-петнадесет дена бил мъж, но сега се чувства жена и хайде с женинте. Това пол го нямат за нищо. Чак пък толкоз свободия не мога да приема.
Прочетено: 38122 пъти
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Е, гледай го и тогава коментирай, беше доста добре направено :thumbright: Джендърство не са засягали никъде, просто тук-там имаше малко грим и рокли, но не знам това да е първичен полов признак :)
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Изображение
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Малко по македонски, но нека не забравяме, че ел. автомобилите са били преди ДВГ, просто така се е случило, че ДВГ са пробили. Тогава никой от нас не е бил роден...
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Бате, като го видим тва руско железо и ми се повръща, имал съм, карал съм, брал съм му ядовете, имам ревматизъм от него, почти умрех от студ една нощ заснежена в Петрохан при -25 градуса, кучето завито с одеяло трепереше :evil4:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Montoya написа:
чет авг 15, 2024 20:11
Бате, като го видим тва руско железо и ми се повръща, имал съм, карал съм, брал съм му ядовете, имам ревматизъм от него, почти умрех от студ една нощ заснежена в Петрохан при -25 градуса, кучето завито с одеяло трепереше :evil4:
О, я стига сте капризничели. Изнежени мъже такива. Тръскало ви е, студено ви е било. Това било, онова било, глезльовци :toothy10: :toothy10: От 18 годишна, дори дни преди да ги навърша съм на Москвичи от вякъкв род, вид и разцветка. Просто тогава нямаше други опции. Ладите и шкодите се появиха по-къно младежи мили. Започнах с трабант за 3 месеца и до 48 г. бях на руски. Последната ми беше Жигула комби и трева да пасе пред Москвича.
Е, каруца е според сегашните разбирания и претенции, но не помните и тогавашните зими. Монти знае пътя от долу. Тогава беше още по-стръмен и тесен. Едва минаваше една кола, а в сняг съм теглила двама със Шкодичка. И то със скапан стар Москвич. Просто живеете с някакви фантазии колко сме страдали тогава, ама не. Доволни бехме и след 20 години чакане да седнем на Жигула :p :p
Пък сега ме оплюйте и ме обявете за русофил, путинофил, сталинофил и там каквото се сетите. Просто когато започнах да шофирамм вие още не сте били и в проекция в гащите на бащите ви :mrgreen: :mrgreen:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Това какво ти си мислиш, не го прави по-малък боклук :lol: :lol: :lol:

Карал съм осмак и дванадесеттак, ебаси каруците недолатени :p
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
пет авг 16, 2024 02:08
Това какво ти си мислиш, не го прави по-малък боклук :lol: :lol: :lol:

Карал съм осмак и дванадесеттак, ебаси каруците недолатени :p
Това такива бяха, нямаше луксозни Рена, които возят като лодка в тихо море :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ммм, нямало е тук, иначе е имало. Просто тук е имало само боклуци и затова хората си ги харесваха, понеже не знаеха за нищо друго PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Mozo написа:
пет авг 16, 2024 11:25
Ммм, нямало е тук, иначе е имало. Просто тук е имало само боклуци и затова хората си ги харесваха, понеже не знаеха за нищо друго PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Знаехме, но не можехме да си ги позволим :toothy10:
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

Изгубили сме 68% от гръбначните животни за по-малко от 50 години

Изображение

Човечеството е унищожило 68% от популациите на бозайници, птици, земноводни, влечуги и риби за по-малко от половин век, сочи новият доклад на природозащитната организация WWF „Жива планета“ 2020. Учените предупреждават, че скоростта, с която експлоатираме Земята, надвишава способността ѝ за възстановяване: в резултат 3/4 от земната повърхност, която не е покрита с лед, вече е значително променена, по-голямата част от океаните са замърсени, а 85% от площта на влажните зони е загубена.
Биоразнообразието изчезва с различна скорост на различните места по света. Най-поразителен е спадът от 94% в тропическите райони на Южна Америка. Основни причини за него са трансформирането на тревните местообитания, саваните, горите и влажните зони, свръхексплоатацията и климатичните промени. Докладът заключва още и че сладководното биоразнообразие намалява далеч по-бързо от това в океаните или горите: със свиването на влажните зони обитаващите ги популации изчезват средно с 4% годишно от 1970 г. насам. Според учените най-засегнат е животът в сладководните водоеми на Латинска Америка и Карибите.
„Загубата на биоразнообразие е не само екологичен проблем. Това е и проблем на развитието, икономиката, глобалната сигурност, етиката и морала. Става въпрос за нашето оцеляване. Биоразнообразието играе критично важна роля в осигуряването на храна, вода, енергия, лекарства и други генетични материали, а също и за регулирането на климата, качеството на водата, замърсяването и климатичните явления“, каза генералният директор на WWF International Марко Ламбертини.

https://izumitelno.com/izgubili-sme-68- ... 50-godini/
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Контакти:

Мнение от Mouse »

16 стълби, които могат да накарат всеки да се разтрепери

Изображение

Тези стълби са разположени в различни краища на света. Някои са направени от камък или дърво, някои имат парапети, други не, но има едно нещо, което ги обединява – височината и опасността, която крият те.
Ще ви разкаже, за най-умопомрачителните стълби, които изискват дори смелост на супергерой.

Изображение

Самата крепост е малка пещера, но стълбите, водещи към нея, заслужено са наречени едни от най-опасните в света. Тези неравни стълби са изсечени в скала, която се намира близо до Мумбай.
Изкачването отнема около 3 часа. Слизането обратно може да отнеме повече време, защото стълбите винаги са мокри поради мъглата. По тези стари стълби няма парапети, поради което търсещите вълнение туристи, които обичат екстремното катерене, трябва да използват инструменти, за да се придържат към скалата, за да не паднат надолу.

Изображение

https://aia.bg/liubopitno/16-stlbi-koit ... -9204.html
Плъхолюбител
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Малеее, първите две са много страшни, ама много :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

След излизането по стълбите от Дяволското гърло повече от 20 стъпала не качвам :mrgreen:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Отговори

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”