Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Хлебопекарна
-
- Регистриран
- Регистриран: ср яну 25, 2017 10:23
Хлебопекарна
Случайно някой да продава хлебопекарна? Много искам да си взема, но не ми се дават 150 лева за нова. Какво трябва да гледам при избора?
Прочетено: 457 пъти
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Хлебопекарна
Здравей, гледаш дали има резервни части за нея и да не е от най-евтините, защото бързо ще се развали. Такава за 150 лева е евтина. Най-често им дефектират ваничките и по-точно роторните механизми към тях. Тефлоновото покритие също пада, та се приготви, че от време на време трябва да купуваш лопатки 

Да, дефектира им първо това, което върти бъркалките (както Мозо каза - роторните механизми) ако е едно и също. Тефлонът до сега не ми е правил проблем. Но 150 лева е нормално за хлебопекарна от средна категория. Не е нужно да е супер скъпа > евтините и скъпите имат еднакви параметри като брой програми и опции. Това за резервните части не бях се сетила. Но дори обикновенна ще ти кара 7-9 години, ако няма вътрешен дефект, който не се вижда.
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Ми, ние купихме някакво Горенье за 180 лева и даде фира за три месеца. Сега сме с Мулинекс за 300 и вече два пъти сме сменяли лопатките за година и половина и един път ваничката... Но е вярно и че при нас ѝ се разказва играта - минимум по един хляб на ден 

Точно щях да препоръчам Мулинекс - моята дефектира на 12-та година. Роторът.
Ама я бяхме купували в началото на 2004 г. и изкара до края на 2016 г. Сега съм и аз с някаква Горение, но е с много объркани и неточни указания в книжката. За това още ползвам ръководството на старата, прилагайки го на новата. Пече си
Според мен уредите от преди 12-14 години бяха с друго качество, за разлика от днешните. Става дума за една и съща марка.
Ама я бяхме купували в началото на 2004 г. и изкара до края на 2016 г. Сега съм и аз с някаква Горение, но е с много объркани и неточни указания в книжката. За това още ползвам ръководството на старата, прилагайки го на новата. Пече си

Според мен уредите от преди 12-14 години бяха с друго качество, за разлика от днешните. Става дума за една и съща марка.
Плъхолюбител

-
- Регистриран
Как ви се струва този модел https://bazar.bg/obiava-20785660/prodav ... a-1-500-kg ? Цял ден търся и сякаш тази ми се струва по-добра в сравнение с другите.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Точно такава имаме, но белия вариант. Казах вече какви са слабостите, лопатките не са много скъпи - около 30-ина лева 

Според мен за тези пари можеш да си купиш нова. Поне ще бъде с гаранцияmilenaboikova написа:Как ви се струва този модел https://bazar.bg/obiava-20785660/prodav ... a-1-500-kg ? Цял ден търся и сякаш тази ми се струва по-добра в сравнение с другите.

Плъхолюбител

-
- Регистриран
То може, но друг е въпросът колко ще е качествена.
milenaboikova написа:Как ви се струва този модел https://bazar.bg/obiava-20785660/prodav ... a-1-500-kg ? Цял ден търся и сякаш тази ми се струва по-добра в сравнение с другите.
Хлебопекарната е ползвана два , три пъти не повече.