Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Предателството

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
cvete_78
Цветна усмивка
Цветна усмивка
Регистриран: чет авг 21, 2008 18:52

Предателството

Мнение от cvete_78 »

Отдаван имам проблем в семейството си.В последно време обаче се появяват и други.Установих,че са породени от т.нар. приятелски огън.По дребните неща почти установих от къде идват и това ме напряга още повече,защото става дума за човек,който съм допуснала много близко до себе си и съм имала неблагоразумието да му се доверявам и то много.В момента не знам от кое ме боли повече от предателството или от това,че за пореден път не мога да се разбера с мъжа ми и той се опитва да ме компрометира по всякакви начини в семейството.И друг път съм била предавана,но този път усещам,че се изгубвам тотално.Знам,че трябва да се събера,но ми е много трудно повярвайте.Внимавайте,кой,кога и ЗАЩО допускате някой до себе си.
Прочетено: 1137 пъти
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?Изображение
Живите затварят очите на мъртвите,а мъртвите отварят очите на живите./Й.Радичков/
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Предателството

Мнение от Mozo »

За съжаление постоянно се случва, Цвете. Колкото и да е трудно, просто трябва да продължим :гуш: :гуш: :гуш:
Изображение
Потребителски аватар
dad
Ветеран
Ветеран
Регистриран: пон май 18, 2009 13:18

Мнение от dad »

Това ще бъде още един проблем решен в твоя живот с който след време ще даваш съвети как други да се справят с него.Предават слабите,зависимите които се потдават на лесни маниполации от дребнави егоисти!Те слабите предават не други а силните и смелите, хората които са до тях и са толкова силни, че цял живот влачат тези дребни и слаби души със себе си напред.И за това ти си силна ти си локомотива който и предаден пак е отпред и влачи тези които не знаят за какво са винаги зад силния и смелия!Спокойно не месли за това и продължи по същия начин ,всяка промяна от теб значи че се предаваш и тръгваш по пътя на предателите!
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

Значи,аз нямам много какво да кажа,защото се оказа че явно нищо не разбирам :toothy10: ,но в общи линии на една определена възраст май някои мъже изтрещяват,и...така... :evil4: Ако смяташ,че си струва да го изтърпиш и имаш сили,стискай зъби,ако ли не-разкарай го.
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
cvete_78
Цветна усмивка
Цветна усмивка
Регистриран: чет авг 21, 2008 18:52

Мнение от cvete_78 »

Freyja,не изтрещяват на определена възраст,те просто от пубертета влизат в критическата.
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?Изображение
Живите затварят очите на мъртвите,а мъртвите отварят очите на живите./Й.Радичков/
Изображение
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

cvete_78 написа:Freyja,не изтрещяват на определена възраст,те просто от пубертета влизат в критическата.
Може и така да е,не знам,а и не смятам да разбирам.На мен лично вече ми е късно а и не искам да се обяснявам,доказвам и пр. на когото и да било.Може и да има смисъл,защото някъде например определени разговори помагат в действителност-разни семейни консултанти,психолози и пр. които хората търсят за помощ при такива ситуации,но според мен стигне ли се до сериозен разрив после вече нищо не е същото.Закърпена дреха и счупена ваза пак се късат и трошат там където са поправяни.Не знам твоят случай какъв е,може да е нещо наистина дребно,някакъв тъп битовизъм водещ до елементарни недоразумения,но в общи линии гледай най-вече да направиш така,че да не се отрази на здравето ти доколкото е възможно. :маргаритка:
Последна промяна от Freyja на съб апр 08, 2017 09:22, променено общо 1 път.
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Мнение от шони »

Във всяка връзка има и възходи, и снизявания.Търпение, позитивизъм, разбиране, време и ... прошка, такъв е моят съвет. Не вярвам вината да е само в единия, затова е споделянето. А ако е необходимо и на семеен консултант/психолог отидете.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Freyja написа:... ,но в общи линии на една определена възраст май някои мъже изтрещяват,и...така... :evil4: Ако смяташ,че си струва да го изтърпиш и имаш сили,стискай зъби,ако ли не-разкарай го.
Опааа, [-X
Потърпях 5-6 годиники, щото съм търпелив, после посочих вратата.
Тука пола няма никаква връзка. Или ти правят номера или не, а какво има в гащите, няма значение.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

Льо написа:
Freyja написа:... ,но в общи линии на една определена възраст май някои мъже изтрещяват,и...така... :evil4: Ако смяташ,че си струва да го изтърпиш и имаш сили,стискай зъби,ако ли не-разкарай го.
Опааа, [-X
Потърпях 5-6 годиники, щото съм търпелив, после посочих вратата.
Тука пола няма никаква връзка. Или ти правят номера или не, а какво има в гащите, няма значение.
Е,какво е "опааа" не виждам... :mrgreen: В тази тема се обсъжда мъж,или поне аз така разбрах.
Иначе,принципно си прав,да. :evil3:
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Всъщност въобще не се знае какво точно се обсъжда :evil4:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Freyja написа: В тази тема се обсъжда мъж,или поне аз така разбрах.
Обсъжда се предателството.
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

Nibelung написа:Всъщност въобще не се знае какво точно се обсъжда :evil4:
Льо написа:
Freyja написа: В тази тема се обсъжда мъж,или поне аз така разбрах.
Обсъжда се предателството.
То само по себе си,няма как да съществува.Има си конкретен приносител.
Много ясно е написано кой,какво и как.

Въобще няма да влизам в междуполови спорове.Всеки да си го тълкува както сметне за добре.Аз това съм разбрала и това съм написала. :evil3:
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Къде отиде, бе, момиче?
Изобщо не става въпрос за междуполови особици, а за такива при хората.
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

Freyja написа:Много ясно е написано кой,какво и как.
Искрено и лично ...
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

Льо написа::toothy10: :toothy10: :toothy10:
Къде отиде, бе, момиче?
Изобщо не става въпрос за междуполови особици, а за такива при хората.
Бе не знам аз къде съм отишла,ама така пише. :toothy10: :evil3:
cvete_78 написа:Отдаван имам проблем в семейството си.В последно време обаче се появяват и други.Установих,че са породени от т.нар. приятелски огън.По дребните неща почти установих от къде идват и това ме напряга още повече,защото става дума за човек,който съм допуснала много близко до себе си и съм имала неблагоразумието да му се доверявам и то много.В момента не знам от кое ме боли повече от предателството или от това,че за пореден път не мога да се разбера с мъжа ми и той се опитва да ме компрометира по всякакви начини в семейството.И друг път съм била предавана,но този път усещам,че се изгубвам тотално.Знам,че трябва да се събера,но ми е много трудно повярвайте.Внимавайте,кой,кога и ЗАЩО допускате някой до себе си.
Nibelung написа:
Freyja написа:Много ясно е написано кой,какво и как.
Искрено и лично ...
Това е друга тема. :mrgreen:
Нова тема Отговори

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”