Одобрен съм за работа в IBM, София като мениджър на екип от програмисти. Реших да ви се похваля тук. Вчера ходих и си наех квартира. От 1-ви септември започвам работа за офисите в Нова Зеландия и Австралия.
Квартирата ми е в Младост 2 и е много хубава, така че ако има някой, който да е наблизо може да се виждаме.
Прочетено: 585 пъти
Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
От мен честито!Няма по хубаво от това да имаш работа и то такава която харесваш и работиш с удоволствие!
Само напред и нагоре!Още веднъж от сърце успех!
Еее Веско Честитооооооо
Много яка нова работа, но с тия офиси от обратната страна на земята както обичат да казват англичаните ще се работи май предимно нощно време
Младост 2, е го къде е, 20 мин с колата ако не задръстят моста с орлите
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Montoya написа:Еее Веско Честитооооооо
Много яка нова работа, но с тия офиси от обратната страна на земята както обичат да казват англичаните ще се работи май предимно нощно време
Младост 2, е го къде е, 20 мин с колата ако не задръстят моста с орлите
Благодаря, Монтоя!
Значи ще се виждаме с теб.
Чакай само да мине цялата лудница по местенето на работата, попълването на документи и преместването ми в новото жилище и ще го измислим.
Принципно няма проблем, аз съм на квартира в надежда, т.е жената и децата де, аз още съм си в Берковица и пътувам на работа, но за всякаква сбирка не е проблем, Берковица - Надежда през Петрохан ако няма много камиони за час време го взимам
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Одобрен съм за работа в IBM, София като мениджър на екип от програмисти. Реших да ви се похваля тук. Вчера ходих и си наех квартира. От 1-ви септември започвам работа за офисите в Нова Зеландия и Австралия.
Квартирата ми е в Младост 2 и е много хубава, така че ако има някой, който да е наблизо може да се виждаме.
Браво, бе, вундеркиндче
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Браво, бе, вундеркиндче
Благодаря, майнич!
шони написа:Честито, Веско! Желая ти още по-големи успехи. Столицата си е столица, а и работа в IBM...
Благодаря ти, Шон! Прав си, да, столицата си е столица...
yanku написа:Честито Веско, само напред и нагоре
Благородно ти завиждам, че работиш това което ти е хоби
Мерси, yanku!
Човек трябва да работи това, което му доставя удоволствие. Иначе няма смисъл.
Броят на обявите за работа във водещите сайтове в страната продължава да спада през летните месеци. Това показва ежемесечният анализ на HR компанията...