Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Имаме ли някой дофтур тука?

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Имаме ли някой дофтур тука?

Мнение от Mozo »

Не си заслужава, няма нищо непоправимо. Единственото нещо, което е непоправимо е смъртта. След нея - нищо. Премисли добре, ще се радвам да си тук и след 9 октомври/7 февруари :thumbright:
Прочетено: 1623 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Freyja
Доктор
Доктор
Регистриран: ср ное 02, 2011 10:52

Мнение от Freyja »

Mozo написа:Радо, добре дошъл отново :) Гери не ти е виновна с абсолютно нищо. Всеки нормален човек не би ти отговорил, защото, това което си решил да правиш, е възможно най-тъпото нещо на света и никой не би искал да ти се случи или пък да е отговорен за него. Един вид да ти тегли спусъка виртуално. Никой не го би искал :thumbright:
Не бе,виновна му е. [-( Щото не му е дала рецептата за вече сън.То нали е много трудно да си сметнеш колко клозапин трябва да изпиеш,ама работата е,че умирачката не ти е гарантирана.Осирането и оповръщането са ти сигурни,и това от което умират повечето предозирали всъщност е задавяне със съдържанието на стомаха.
rado84 написа: Нали знаеш - каквото повикало, такова се обадило. Аз попитах съвсем нормално, а ти реши да се правиш на интересна. Явно мъжът ти е имал основателна причина да те прати на майната ти. И за твое сведение разбрах всичко, което ми трябва, и то без някаква надута кифла да ми се прави на много важна. Остана само да изчакам да дойде рождения ми ден, за да направя това, което исках от много отдавна, но едва наскоро разбрах как да го направя безболезнено, че даже и приятно.
Така де..какво по-нормално от такава тема,разбираш ли.Човек задава един тривиален въпрос а разните му там кифлундери почват да се правят на интересни.Отгоре на всичко,когато ги пратиш на майна им се сърдят. :shock: Абе,българска простотия бе,дефектни гени. [-(
rado84 написа: Макар че се замислям дали да не изчакам до 9-ти октомври, за да почерня рождения ден на онзи индивид, който трови моя живот откакто съм се родил. Но не знам дали ще изтрая дотогава.
:thumbright: Точно така,изчакай.Имаш близо една година да проучиш всички хапчета, та поне да е сигурно.

Радо,темата можеше да отиде в съвсем различна посока,както и да получиш наистина полезни съвети за това как да се справиш с явно непоносим проблем.Единствената кифла която пише в тази тема си ти-нищо лично. =;
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
rado84
VIP
VIP
Регистриран: съб дек 11, 2010 23:39

Мнение от rado84 »

Freyja написа:Радо,темата можеше да отиде в съвсем различна посока,както и да получиш наистина полезни съвети за това как да се справиш с явно непоносим проблем.
Ако исках съвети щях да пусна тема за съвети. Зададох въпрос и исках да получа нормален отговор. Вместо това кифлата се фръцна, че нямало да участва в това или онова. Ми като няма - кой я е карал да пише в темата? Да си гледа двайсетината регистрации по сайтове за запознанства, та току-виж сред псевдоприятелите си намери един истински приятел, макар че с това отношение към хората надали ще намери кой да я изтърпи скоро и достатъчно дълго, за да ѝ стане най-добър приятел.
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

Радо, защо си толкова негативно настроен специално към Гери? Всеки писал в тази тема, без Янина и Мозо, отправи някоя и друга, не толкова тактична забележка към теб. Не че те интересува, но изрично искам да подчертая и да ти кажа, че си в голяма заблуда за нея. Нито е кифла, нито високомерна, нито с лош характер, нито пък се регистрира в сайтове за запознанства. Не я познаваш, но тя е изключително слънчево и усмихнато момиче и въпреки личните си проблеми, не си е позволила да обижда никого тук и не се е държала като егоист.
По горе написах, че ако имаш проблеми е достатъчно само да поискаш помощ и много хора от тук няма да ти се присмеят, а ще бъдат съпричастни с теб и всеки който може да помогне с нещо, ще го направи. PDT_Love_18

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

rado84
VIP
VIP
Регистриран: съб дек 11, 2010 23:39

Мнение от rado84 »

Kotkata68 написа:По горе написах, че ако имаш проблеми е достатъчно само да поискаш помощ и много хора от тук няма да ти се присмеят, а ще бъдат съпричастни с теб и всеки който може да помогне с нещо, ще го направи. PDT_Love_18
Има трима-четирима, които биха помогнали. Проблемът е, че за тези проблеми има само едно решение и тези 3-4 души няма какво да направят.
Потребителски аватар
gery81
Пепеляшка
Пепеляшка
Регистриран: вт мар 03, 2009 14:09

Мнение от gery81 »

:sad: продължаваш....не знам какво целиш-имам регистрация в един мамешки форуми тук....нямам нужда от виртуални запознанства.Имам достатъчно реални приятели,които ми стигат...Идея си нямам какво си се захванал с мен,фактът че си се сблъскавл само с кифли в живота ти ,не значи че трябва да окачествяваш всички като такива.
Далеч съм от понятието кифла вземи го разбери,не може да говориш за някого и да плюеш по него ,без дори грам да го познаваш.
Имам право да отказвам идиотски молБи...казах ти това е признак на слабости малодушие.Винаги има утре ,колкото и черно да е днес.През много изпитания съм миланала и съм успяла да остана човек.И това ,че съм Човек ме спира да ти бъда съучастник-но явно отказваш да го проумееш.
Като толкова желаеш да мреш има листовки,влез в сайта на ИАЛ,няма нужда от допълнителна регистрация-чети си на воля,но не искай някой да ти помага в това начинание.
Спри да се занимаваш с мен,явно си имаш достатъчно кифли около себе си...не ми е приятно деня ми да започва с тъпите ти обиди.
Просто престани!Мри ,ако ще мреш,но не обиждайки останалите.
Когато изглежда ,че няма надежда,
че всичко е свършило вече-
недей се окайва,недей се отчайва,
недей се предава човече.
Кажи си неми пука от таз несполука
аз мога,аз вярвам,аз зная,
че въпреки факта това е антракта ,
антракта ,но не е и края.

http://vbox7.com/play:c5ae4252
Потребителски аватар
gery81
Пепеляшка
Пепеляшка

Мнение от gery81 »

rado84 написа:
Freyja написа:Радо,темата можеше да отиде в съвсем различна посока,както и да получиш наистина полезни съвети за това как да се справиш с явно непоносим проблем.
Ако исках съвети щях да пусна тема за съвети. Зададох въпрос и исках да получа нормален отговор. Вместо това кифлата се фръцна, че нямало да участва в това или онова. Ми като няма - кой я е карал да пише в темата? Да си гледа двайсетината регистрации по сайтове за запознанства, та току-виж сред псевдоприятелите си намери един истински приятел, макар че с това отношение към хората надали ще намери кой да я изтърпи скоро и достатъчно дълго, за да ѝ стане най-добър приятел.

и още нещо ....преди да сложа окончателна точка-ти ме попита и писах ,за да отговоря на ТЕБ с един напълно разумен и пълен с неопровержими доводи пост.Просто казах,че не участвам в такива неща и ти реагира по най-просташкия възможен начин...
А фактът ,че влезе ли човек в живота ми ,си стои там ...едва ли е от лошото ми отношение към тях.Никой не се оплакал от моето отношение ,дори и кофти хората ,които са ми подлагали динена кора.
А и не едно магаре се казва Марко...това ,че някъде ако си срещал човек с моето име не значи ,че съм аз.
Всеки има своите спадове,проблеми,сблъсак с неприятни хора....както казах ,защо си мислиш ,че животът ми е бил и е песен.Но не изливам помия върху хората около мен.
недей се предава човече.

Потребителски аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола
Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21

Мнение от Ми_ми »

Гери,твоето време е супер ценно и не разбирам защо трябва да си го пилееш в тази тема, обяснявайки се на някой, който изобщо не заслужава това?! Никой на никого не е длъжен в този свят, не се чувствай длъжна по никакъв начин да обясняваш поведението си, още повече, че то е адекватно - каквото винаги е било!!! PDT_Love_18

" Заговори, че да те видя." - Сократ

Потребителски аватар
gery81
Пепеляшка
Пепеляшка

Мнение от gery81 »

PDT_Love_18 Мименце,много ме засегна понятието КИФЛА,защото мисля че съм можеби максимално антикифленска....нито някой ме издържа ,нито съм лустросана и тунингована ,нито имам мозък ,колкото кокошка.Обещах си преди дни ,че няма да се връзвам на провокациите му...ама ме жегна яко.
недей се предава човече.

Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

За кой ли път ще повторя, че след набор 90 няма един нормален.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Регистриран: пон апр 06, 2009 18:47
Контакти:

Мнение от drumata »

rado84 написа: Зададох въпрос и исках да получа нормален отговор.
Получи си го нормалния отговор- ходи се гръмни!!!!!

Щом още не си се гръмнал, което би било разумно, значи само си търсиш внимание.

Получаваш внимание, обаче не- малко ти е!!! И понеже нищо мъдро няма да ти мине през сивото се опитваш като бебе да крещиш, за да те забележат!

Айде или се стягай, или се запилявай нанякъде! Не се опитвай да получиш повече внимание от някого, като нападаш един от нас !!!! Още повече, че Гери не е впечатлена или затрогната от намеренията ти да се самоубиваш, а е шокирана и отвратена от опита ти да въвлечеш още някого в гнусната работа, дето си намислил.

И знаеш ли какво- не ни изглеждаш геройски. Защото на всички ни е ясно, че се самоубиват само страхливците. А ти си уникален страхливец! Просто няма втори като тебе! Очакваш, че като слагаш дати аз самоубийството си след година-две дотогава все ще се намери някой да те спре, обаче по начин, който да те накара да се почувстваш герой!!

Грешиш.
Изображение
Изображение

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

gery81 написа: PDT_Love_18 Мименце,много ме засегна понятието КИФЛА,защото мисля че съм можеби максимално антикифленска....нито някой ме издържа ,нито съм лустросана и тунингована ,нито имам мозък ,колкото кокошка.Обещах си преди дни ,че няма да се връзвам на провокациите му...ама ме жегна яко.
Всички знаем, че не си такава. Един лабилен да те нарече кифла - това не би трябвало да означава нещо за теб ;)
Скоро имаше едно проучване - защо хората си позволяват с лека ръка да обиждат и да се държат зле с останалите в интернет.
Отговорът е - липсва визуален контакт. След като не виждаш някого в очите, то е по-лесно да го обиждаш и ти е по-удобно да си излееш вътрешната помия, която се е събрала в теб.
Последна промяна от Zeroadhesion на вт ное 27, 2012 00:21, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Това е факт, но при мен и по интернет е трудно :хихикам се:
Изображение
Потребителски аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка
Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19

Мнение от Nibelung »

На мен що ми е лесно и по интернет, и на живо :-k
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ъъъъ, ако ти отговоря, ще вляза в противоречие на това, което написах по-горе :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”