Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Имаме ли някой дофтур тука?
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Имаме ли някой дофтур тука?
Не си заслужава, няма нищо непоправимо. Единственото нещо, което е непоправимо е смъртта. След нея - нищо. Премисли добре, ще се радвам да си тук и след 9 октомври/7 февруари 
Прочетено: 1623 пъти

Не бе,виновна му е.Mozo написа:Радо, добре дошъл отновоГери не ти е виновна с абсолютно нищо. Всеки нормален човек не би ти отговорил, защото, това което си решил да правиш, е възможно най-тъпото нещо на света и никой не би искал да ти се случи или пък да е отговорен за него. Един вид да ти тегли спусъка виртуално. Никой не го би искал

Така де..какво по-нормално от такава тема,разбираш ли.Човек задава един тривиален въпрос а разните му там кифлундери почват да се правят на интересни.Отгоре на всичко,когато ги пратиш на майна им се сърдят.rado84 написа: Нали знаеш - каквото повикало, такова се обадило. Аз попитах съвсем нормално, а ти реши да се правиш на интересна. Явно мъжът ти е имал основателна причина да те прати на майната ти. И за твое сведение разбрах всичко, което ми трябва, и то без някаква надута кифла да ми се прави на много важна. Остана само да изчакам да дойде рождения ми ден, за да направя това, което исках от много отдавна, но едва наскоро разбрах как да го направя безболезнено, че даже и приятно.

rado84 написа: Макар че се замислям дали да не изчакам до 9-ти октомври, за да почерня рождения ден на онзи индивид, който трови моя живот откакто съм се родил. Но не знам дали ще изтрая дотогава.

Радо,темата можеше да отиде в съвсем различна посока,както и да получиш наистина полезни съвети за това как да се справиш с явно непоносим проблем.Единствената кифла която пише в тази тема си ти-нищо лично.

“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Ако исках съвети щях да пусна тема за съвети. Зададох въпрос и исках да получа нормален отговор. Вместо това кифлата се фръцна, че нямало да участва в това или онова. Ми като няма - кой я е карал да пише в темата? Да си гледа двайсетината регистрации по сайтове за запознанства, та току-виж сред псевдоприятелите си намери един истински приятел, макар че с това отношение към хората надали ще намери кой да я изтърпи скоро и достатъчно дълго, за да ѝ стане най-добър приятел.Freyja написа:Радо,темата можеше да отиде в съвсем различна посока,както и да получиш наистина полезни съвети за това как да се справиш с явно непоносим проблем.
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Радо, защо си толкова негативно настроен специално към Гери? Всеки писал в тази тема, без Янина и Мозо, отправи някоя и друга, не толкова тактична забележка към теб. Не че те интересува, но изрично искам да подчертая и да ти кажа, че си в голяма заблуда за нея. Нито е кифла, нито високомерна, нито с лош характер, нито пък се регистрира в сайтове за запознанства. Не я познаваш, но тя е изключително слънчево и усмихнато момиче и въпреки личните си проблеми, не си е позволила да обижда никого тук и не се е държала като егоист.
По горе написах, че ако имаш проблеми е достатъчно само да поискаш помощ и много хора от тук няма да ти се присмеят, а ще бъдат съпричастни с теб и всеки който може да помогне с нещо, ще го направи.
По горе написах, че ако имаш проблеми е достатъчно само да поискаш помощ и много хора от тук няма да ти се присмеят, а ще бъдат съпричастни с теб и всеки който може да помогне с нещо, ще го направи.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Има трима-четирима, които биха помогнали. Проблемът е, че за тези проблеми има само едно решение и тези 3-4 души няма какво да направят.Kotkata68 написа:По горе написах, че ако имаш проблеми е достатъчно само да поискаш помощ и много хора от тук няма да ти се присмеят, а ще бъдат съпричастни с теб и всеки който може да помогне с нещо, ще го направи.
- gery81
- Пепеляшка
- Регистриран: вт мар 03, 2009 14:09

Далеч съм от понятието кифла вземи го разбери,не може да говориш за някого и да плюеш по него ,без дори грам да го познаваш.
Имам право да отказвам идиотски молБи...казах ти това е признак на слабости малодушие.Винаги има утре ,колкото и черно да е днес.През много изпитания съм миланала и съм успяла да остана човек.И това ,че съм Човек ме спира да ти бъда съучастник-но явно отказваш да го проумееш.
Като толкова желаеш да мреш има листовки,влез в сайта на ИАЛ,няма нужда от допълнителна регистрация-чети си на воля,но не искай някой да ти помага в това начинание.
Спри да се занимаваш с мен,явно си имаш достатъчно кифли около себе си...не ми е приятно деня ми да започва с тъпите ти обиди.
Просто престани!Мри ,ако ще мреш,но не обиждайки останалите.
Когато изглежда ,че няма надежда,
че всичко е свършило вече-
недей се окайва,недей се отчайва,
недей се предава човече.
Кажи си неми пука от таз несполука
аз мога,аз вярвам,аз зная,
че въпреки факта това е антракта ,
антракта ,но не е и края.
http://vbox7.com/play:c5ae4252
недей се предава човече.
- gery81
- Пепеляшка
rado84 написа:Ако исках съвети щях да пусна тема за съвети. Зададох въпрос и исках да получа нормален отговор. Вместо това кифлата се фръцна, че нямало да участва в това или онова. Ми като няма - кой я е карал да пише в темата? Да си гледа двайсетината регистрации по сайтове за запознанства, та току-виж сред псевдоприятелите си намери един истински приятел, макар че с това отношение към хората надали ще намери кой да я изтърпи скоро и достатъчно дълго, за да ѝ стане най-добър приятел.Freyja написа:Радо,темата можеше да отиде в съвсем различна посока,както и да получиш наистина полезни съвети за това как да се справиш с явно непоносим проблем.
и още нещо ....преди да сложа окончателна точка-ти ме попита и писах ,за да отговоря на ТЕБ с един напълно разумен и пълен с неопровержими доводи пост.Просто казах,че не участвам в такива неща и ти реагира по най-просташкия възможен начин...
А фактът ,че влезе ли човек в живота ми ,си стои там ...едва ли е от лошото ми отношение към тях.Никой не се оплакал от моето отношение ,дори и кофти хората ,които са ми подлагали динена кора.
А и не едно магаре се казва Марко...това ,че някъде ако си срещал човек с моето име не значи ,че съм аз.
Всеки има своите спадове,проблеми,сблъсак с неприятни хора....както казах ,защо си мислиш ,че животът ми е бил и е песен.Но не изливам помия върху хората около мен.
недей се предава човече.
недей се предава човече.
- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
- Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21
Гери,твоето време е супер ценно и не разбирам защо трябва да си го пилееш в тази тема, обяснявайки се на някой, който изобщо не заслужава това?! Никой на никого не е длъжен в този свят, не се чувствай длъжна по никакъв начин да обясняваш поведението си, още повече, че то е адекватно - каквото винаги е било!!! 

" Заговори, че да те видя." - Сократ
- gery81
- Пепеляшка

недей се предава човече.
недей се предава човече.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
За кой ли път ще повторя, че след набор 90 няма един нормален.
Ний тука сички парле ву франсе

- drumata
- Черногледец Храбър
- Регистриран: пон апр 06, 2009 18:47
- Контакти:
Получи си го нормалния отговор- ходи се гръмни!!!!!rado84 написа: Зададох въпрос и исках да получа нормален отговор.
Щом още не си се гръмнал, което би било разумно, значи само си търсиш внимание.
Получаваш внимание, обаче не- малко ти е!!! И понеже нищо мъдро няма да ти мине през сивото се опитваш като бебе да крещиш, за да те забележат!
Айде или се стягай, или се запилявай нанякъде! Не се опитвай да получиш повече внимание от някого, като нападаш един от нас !!!! Още повече, че Гери не е впечатлена или затрогната от намеренията ти да се самоубиваш, а е шокирана и отвратена от опита ти да въвлечеш още някого в гнусната работа, дето си намислил.
И знаеш ли какво- не ни изглеждаш геройски. Защото на всички ни е ясно, че се самоубиват само страхливците. А ти си уникален страхливец! Просто няма втори като тебе! Очакваш, че като слагаш дати аз самоубийството си след година-две дотогава все ще се намери някой да те спре, обаче по начин, който да те накара да се почувстваш герой!!
Грешиш.
- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Всички знаем, че не си такава. Един лабилен да те нарече кифла - това не би трябвало да означава нещо за тебgery81 написа:Мименце,много ме засегна понятието КИФЛА,защото мисля че съм можеби максимално антикифленска....нито някой ме издържа ,нито съм лустросана и тунингована ,нито имам мозък ,колкото кокошка.Обещах си преди дни ,че няма да се връзвам на провокациите му...ама ме жегна яко.

Скоро имаше едно проучване - защо хората си позволяват с лека ръка да обиждат и да се държат зле с останалите в интернет.
Отговорът е - липсва визуален контакт. След като не виждаш някого в очите, то е по-лесно да го обиждаш и ти е по-удобно да си излееш вътрешната помия, която се е събрала в теб.
Последна промяна от Zeroadhesion на вт ное 27, 2012 00:21, променено общо 1 път.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
На мен що ми е лесно и по интернет, и на живо 

Ний тука сички парле ву франсе

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Ъъъъ, ако ти отговоря, ще вляза в противоречие на това, което написах по-горе

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Бизнесът към депутатите: Имаме ви 0% доверие (ВИДЕО)
от Mozo » пон дек 16, 2024 17:03 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 31 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон дек 16, 2024 17:03
-
-
-
Министър Илков за Шенген: Имаме възможността да се поздравим с голям напредък
от Mozo » пет ное 22, 2024 14:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 65 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет ное 22, 2024 14:27
-
-
-
Борисов: Не ни интересува кой е вътрешен министър, имаме предимство за еврокомисар (ВИДЕО)
от Mozo » чет авг 29, 2024 16:16 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 38 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет авг 29, 2024 16:16
-
-
-
Поне до края на есента ще имаме правителство: Говори Георги Проданов (ВИДЕО)
от Mozo » пон фев 10, 2025 15:26 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 17 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон фев 10, 2025 15:26
-
-
-
Царят е гол: Имаме си видеонаблюдение на изборните измами и по закон нищо не може да се направи
от Mozo » пет ное 01, 2024 13:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 150 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет ное 01, 2024 13:04
-