мили ми Радо ,мога да твърдя че в прякото ми обкръжение има бол уникаллни егоисти ,които мислят ,че севтът се върти около тях,но ти за съжаление биеш всички по простотия.Не ми е приятно да отговарям грубо на поста ти,но нито си ми на акъла ,нито на положението в реала ,което съм постигнала с много труд и вярвай ми без да нагрубя никого.На много хора съм правила добро ,а съм получавала един голям среден пръст,но никога не ми е и хрумвало да посегна на себе си.Винаги самоубийците от твоята порода са ми се стрували жалки нищожества,Мо ще ме извиниш...,но е точно така.
Радо ,приземи се ...нямаш право да причиняваш това ,най-малкото на майка си,която те е раждала и гледала.Ако не си болен ,от някаква ,наистина страшна болест...всичко друго е глезотия.
И моето момче,моят живот е една всекидневна борба за оцеляване ,да запазя себе си ,такава ,каквато се харесвам и каквато от трябва да бъда-.....а да не стана арогантна и самовлюбена като теб.Вярвай ми никак не е лесно ,коства ми много безсънни нощи и много самота....но никога не съм обвинила хората,които са отговорни,а търся грешките единствено в мен.
Целият живот е пред теб...а ти мразиш всичко и всички....дерзай,но да ти кажа нещо ...така не се става човек,даже животните се привързват...
Евала за дъното ,до което стигна....