Нямам нужда от много приятели,
стигат ми двама-трима,
ала тези,които в сърцата си
рани от моите болки да имат!
[vbox7]3423647c[/vbox7]
[vbox7]e7c5a1fb&a[/vbox7]
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Съгласна съм с това,двама-трима приятели,но истинскиНямам нужда от много приятели,
стигат ми двама-трима,
ала тези,които в сърцата си
рани от моите болки да имат!
Винаги заедно!Kris написа:Като гледах първата снимка с делфините и се сетих за гълъбите. Въпреки, че тук е тема за приятелство, понякога и партньора в живота, може да ти бъде добър приятел. Та за гълъбите, не зная до колко сте запознати, но са уникални птици. Освен, че са най-бързо летящите, някои породи са известни с това, че двойката остава за цял живот. Т.е. ако единия умре, до два месеца умира и другия/дори и да е в идеално здраве/. Като дете гледах гълъби известно време, много тъжна гледка, просто спира да се храни и не излиза от клетката.
golden-fox написа:Съгласна съм с това,двама-трима приятели,но истински
Не мога да си предствя да си без приятели.. то все едно си празен..
пъстрооката написа:Обикновенните приятели
Истинските приятели
Нико-07 написа:Пъстроочке абсолютно съм съгласен с първото изречение, но имам някой поправки
за част от другите, като например: Великите хора приемат нещастията които им се случват като лична обида, затова такива "нещастия" не им се случват. Що се отнася до грешките: Умният човек се учи от собствените си грешки, а мъдрият и от грешките на другите. Все пак човек се учи докато е жив и то най вече от собствените си грешки, за които разбира когато е твърде късно да бъдат поправени. :плач:
пъстрооката написа:бикновенните приятели никога не ме виждат да плача.
Истинските приятели имат рамо, подгизнало от сълзите ми.
Обикновенните приятели не знаят малкото име на най-близкия ми човек.
Истинските приятели имат номера на телефона му в тефтерчетата си.
Обикновенните приятели носят бутилка вино на купоните, които правя.
Истинските приятели идват по-рано за да ми помогнат в подготовката,и остават до късно, за да ми помогнат в почистването.
Обикновенните приятели се сърдят, когато им звъня, след като са си легнали.
Истинските приятели питат, защо ми е отнело толкова време да им позвъня .
Обикновенните приятели се стремят да говорят за моите проблеми.
Истинските приятели се стремят да ми помогнат да се справя с проблемите си.
Обикновенните приятели гадаят за моите любовни истории.
Истинските приятели знаят толкова много подробности, че ако не бяха истински, можеха да ме шантажират с това.
Обикновенните приятели, когато ме посещават се държат като гости.
Истинските приятели отварят хладилника и се обслужват сами.
Обикновенните приятели мислят,че с приятелството ни е свършено,когато имаме разногласия.
Истинските приятели знаят, че няма истинско приятелство, ако не сме имали разногласия.Обикновенните приятели очакват винаги да съм до тях, когато имат нужда от мен