Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
А дали си имаме психолог?
А дали си имаме психолог?
Тук съм от скоро и ми е интересно кой от нас какво работи? Все ми се струва че тази информация би била полезна за всички. Все пак по добре би се почувствал някой ако разговаря със специалист нали?
Ако имате желание и не смятате вашата работа за ( срамна ) ще се радвам да разбера какво работите.
П.П. Става дума за в момента.
Прочетено: 447 пъти
Ако имате желание и не смятате вашата работа за ( срамна ) ще се радвам да разбера какво работите.
П.П. Става дума за в момента.
Re: А дали си имаме психолог?
И предполагам че и на вас ще ви бъде интересно, тъй като аз някак си пускам темите и после хората ме молят да напиша за себе си, та сега ще го направя веднага след като пуснах темата
.
Та моята работа е: системен администратор. Работа в една фирма за гуми, джанти, резервни части в София.
Подържам както Уиндоус машините на мойте колеги така и линукс сървъра, който изпълнява ролята на мейл,уеб,впн,файл,прокси сървър. Също така консултирам колегите си ако имат някакви въпроси относно софтуера с който работят. От време на време ходя по командировки за да оправям компютрите по сервизите.
Общо взето това е от мен, ще се радвам ако бъда полезен на някой.

Та моята работа е: системен администратор. Работа в една фирма за гуми, джанти, резервни части в София.
Подържам както Уиндоус машините на мойте колеги така и линукс сървъра, който изпълнява ролята на мейл,уеб,впн,файл,прокси сървър. Също така консултирам колегите си ако имат някакви въпроси относно софтуера с който работят. От време на време ходя по командировки за да оправям компютрите по сервизите.
Общо взето това е от мен, ще се радвам ако бъда полезен на някой.
- pasinet
- Лъч усмивка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 18:47
- Контакти:
Аз лично се чувствам добре като разговарям с хора, които са ми приятни независимо от професията има.В този форум има такива.d3v1ous написа: Все пак по добре би се почувствал някой ако разговаря със специалист нали?
.

Не ми се е налагало до сега, може би за това.
Няма нито едно напълно грешно нещо на този свят - дори един спрял часовник е верен два пъти в денонощието.
От днес не работя 

-
- Ветеран
- Регистриран: пон юли 16, 2007 23:27
- Контакти:
Не работя нищо, но след месец-два ще започна - нз какво, и се разписвам тук, защото съм се насочил към психология и след някоя и друга годинка може и да си имаме психолог тук. 

- kim75
- Академик
- Регистриран: чет май 08, 2008 01:35
В момента съм в очакване да ми се обадят да гледам отново деца.
Чакам и бившия ми шеф на интернетската зала да се върне,защото може да ме върне на работа.Та,чакам си... 

ПОДКРЕПЯМ !pasinet написа: Аз лично се чувствам добре като разговарям с хора, които са ми приятни независимо от професията има.В този форум има такива.![]()
Нищо не работя,но лятото ще се наложи да запретна ръкави образно казано разбирасе

- gerigigova
- Регистриран
- Регистриран: съб май 03, 2008 05:02
В момента работя като кредитен консултант,но следвам психология.
НЕ ПРАВИ ТОВА,КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ НАПРАВЯТ![blink][/blink]
![]() |
- Mazw
- Начинаещ
- Регистриран: чет май 29, 2008 09:48
Да,прав си. Оператор в секс-телефон звучи по-достоверноMozo написа:Да бе, почти ти повярвахме.

Последна промяна от Mazw на чет юни 05, 2008 13:49, променено общо 1 път.

- kim75
- Академик
- Регистриран: чет май 08, 2008 01:35
И двете си звучат интересно.Mazw написа:Да,прав си. Оператор в секс-телефон звучи по-досоверноMozo написа:Да бе, почти ти повярвахме.

К'во говоришkim75 написа:И двете си звучат интересно.Mazw написа:Да,прав си. Оператор в секс-телефон звучи по-досоверноMozo написа:Да бе, почти ти повярвахме.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Бизнесът към депутатите: Имаме ви 0% доверие (ВИДЕО)
от Mozo » пон дек 16, 2024 17:03 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 31 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон дек 16, 2024 17:03
-
-
-
Министър Илков за Шенген: Имаме възможността да се поздравим с голям напредък
от Mozo » пет ное 22, 2024 14:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 67 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет ное 22, 2024 14:27
-
-
-
Борисов: Не ни интересува кой е вътрешен министър, имаме предимство за еврокомисар (ВИДЕО)
от Mozo » чет авг 29, 2024 16:16 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 38 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет авг 29, 2024 16:16
-
-
-
Поне до края на есента ще имаме правителство: Говори Георги Проданов (ВИДЕО)
от Mozo » пон фев 10, 2025 15:26 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 18 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон фев 10, 2025 15:26
-
-
-
Царят е гол: Имаме си видеонаблюдение на изборните измами и по закон нищо не може да се направи
от Mozo » пет ное 01, 2024 13:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 151 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет ное 01, 2024 13:04
-