Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

**Кое в брака ни убива**

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола
Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21

Re: **Кое в брака ни убива**

Мнение от Ми_ми »

е, все пак тази позиция трябва да си дойде от самосебе си, а не да се воюва за нея, защото воюването ще доведе до обтегнати отношения и работата ще тръгне на зле.
Прочетено: 1352 пъти

" Заговори, че да те видя." - Сократ

Потребителски аватар
gerigigova
Регистриран
Регистриран: съб май 03, 2008 05:02

Мнение от gerigigova »

Едва ли има нещо в брака,което да ни "убива"....ами тези с няколкото брака...трябва вече да са духове.
...Ако не приемаме "убива" в буквалния смисъл то тогава убиеца може да е скуката,еднообразието,тъпото ежедневие,липсата на диалог между двамата,намесата на странични хора.
НЕ ПРАВИ ТОВА,КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ НАПРАВЯТ![blink][/blink]

Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Мнение от kim75 »

Не съм се омъжвала,но съм живяла близо две години с мъж и имам малко опит.Бяхме почти неразделни.Но колкото се обичахме,толкова се и карахме.Ако нещо убива такива отношения то е рутината и недостатъчното пасване на характерите.Според мен в съвместното съжителство или брака трябва да има толерантност,не постоянни компромиси.Особенно пък,ако са само от едната страна...
Последна промяна от kim75 на пет май 30, 2008 02:06, променено общо 1 път.
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Потребителски аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола

Мнение от Ми_ми »

Ооо едностранните отношения винаги са обречени на провал, само ще помоля за дефиниране на думите "толерантност" и "компромис", защото за мен е въпрос на терминология, а не различие в смисъла им. ;)

Потребителски аватар
kim75
Академик
Академик
Регистриран: чет май 08, 2008 01:35

Мнение от kim75 »

Ох,няколко пъти започвам това изречение...Явно няма да го обясня разбрано. :oops:
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Потребителски аватар
Stoiedno
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: чет окт 02, 2008 17:44
Контакти:

Мнение от Stoiedno »

Брака ми се провали. И е ляво да знаете. По темата - нищо в брака не ме убива така, както безбрачието. Сам за себе си човек не е достатъчно мотивиран. Дори и децата не са достатъчна мотивация. Музика, книги, куче, фитнес, кво от туй, ако няма с кого да споделиш или кой да ти се скара. С тях лошо ама без тях още по-лошо - признайте си. Ей там някъде ме чака жената с главно "Ж". Този път ще гледам да не повтарям старите грешки - ще правя само нови. Но ако я срещна, няма да се поколебая нито секунда и ще я помоля да се ожени за мен. Пък нека да съм "бракуван" след това.
42
Потребителски аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола

Мнение от Ми_ми »

Stoiedno написа:Брака ми се провали. И е ляво да знаете. По темата - нищо в брака не ме убива така, както безбрачието. Сам за себе си човек не е достатъчно мотивиран. Дори и децата не са достатъчна мотивация. Музика, книги, куче, фитнес, кво от туй, ако няма с кого да споделиш или кой да ти се скара. С тях лошо ама без тях още по-лошо - признайте си. Ей там някъде ме чака жената с главно "Ж". Този път ще гледам да не повтарям старите грешки - ще правя само нови. Но ако я срещна, няма да се поколебая нито секунда и ще я помоля да се ожени за мен. Пък нека да съм "бракуван" след това.
:cheers: :cheers: :cheers: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”