Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Кое е по-важно външният или вътрешният вид на човека?

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
gerigigova
Регистриран
Регистриран: съб май 03, 2008 05:02

Re: Кое е по-важно външният или вътрешният вид на човека?

Мнение от gerigigova »

Svetopolk написа:Аз оценявам приятелите си по характерите им, не би било нормално да бъде по външен вид. Пък когато става дума за половинка, нещата са свързани - не може да е красива, но да е пълна курва и обратното. Пък това, че всички сме хора, е толкова клиширано, че няма накъде. Какво като всички сме хора? Дай да се радваме един на друг и да ослепеем за очевидните недостатъци?
И не се сещам кой беше казал, че може да спори, че вътрешният вид е най-важен. Със сигурност не и при изибрането на половинка. Нека спорим, ако искаш.
:wave: !Ами нека поспорим!
Прочетено: 4111 пъти
НЕ ПРАВИ ТОВА,КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ НАПРАВЯТ![blink][/blink]

Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

Много моля, спазвайте добрия тон! Потребителите които са си позволили некоректни и обидни квалификация за други, да си коригират мненията! Не налагайте собствените си мнения, като единствено правилните. Всички могат да четат и ако са съгласни с мнението на друг, сами могат да си променят собственото. :) :wave:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

ironcross
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт апр 15, 2008 01:29

Мнение от ironcross »

Аз със хора, които не са готини на външен вид, просто не се занимавам. Игнорирам ги по всички параграфи, независимо дали става дума просто за приятели или за гаджета. Винаги в хората търся подходящото съчетание на двете. Ако няма такова съчетание - айде чао, и хич не ми пука.
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член
Регистриран: ср юли 04, 2007 08:43

Мнение от liyah01 »

gerigigova написа:1.В краина сметка се води някаква дискусия,получеха се две гледни точки,а ако продъжим може да изкочи още някоя друга.2.Не се опитвам да налагам собственото си мнение,а просто споделем моите виждания.3."не ми пука какво мислят останалите" -за мен това е лъжа,а за теб самозаблуда.4.Никога не съм парадирала,че имам акъл.5.Неразбирам защо толкова много се дразниш от тази тема,да не би случайно да същесвува някава връзка между вас,или его-то ти е достатъчно голямо та не виждаш как живеят простосмъртните???????????
1. - Както и да е...
2. - Естесвено, затова и уважавам твоето мнение!
3. - Не ми пука какво мислят останалите! Но не и хората, които ме познават!
4. - Хах, и аз така предполагам и се надявам, а и не се съмнявам!
5. - Кои "вас", че това не го разбирам?! И оооо, да, егото ми е огромно, аз съм безсмъртна, живея в лукс, имам желязно здраве, мразя всеки и всичко и най-вече тяхното мнение?!?!?!?! Аз съм над всички!!!!????? - Що за глупост? Това ли единствено разбра от думите ми в предишните постове???
Ivan0v
Машина
Машина
Регистриран: съб дек 15, 2007 17:48

Мнение от Ivan0v »

Офтопик:
liyah01 написа:
gerigigova написа:1.В краина сметка се води някаква дискусия,получеха се две гледни точки,а ако продъжим може да изкочи още някоя друга.2.Не се опитвам да налагам собственото си мнение,а просто споделем моите виждания.3."не ми пука какво мислят останалите" -за мен това е лъжа,а за теб самозаблуда.4.Никога не съм парадирала,че имам акъл.5.Неразбирам защо толкова много се дразниш от тази тема,да не би случайно да същесвува някава връзка между вас,или его-то ти е достатъчно голямо та не виждаш как живеят простосмъртните???????????
1. - Както и да е...
2. - Естесвено, затова и уважавам твоето мнение!
3. - Не ми пука какво мислят останалите! Но не и хората, които ме познават!
4. - Хах, и аз така предполагам и се надявам, а и не се съмнявам!
5. - Кои "вас", че това не го разбирам?! И оооо, да, егото ми е огромно, аз съм безсмъртна, живея в лукс, имам желязно здраве, мразя всеки и всичко и най-вече тяхното мнение?!?!?!?! Аз съм над всички!!!!????? - Що за глупост? Това ли единствено разбра от думите ми в предишните постове???
Айде стига с глупостите :evil:
Обърнахте темата в друга посока ! Не защитавам никоя от вас,но просто почна да се получава един голям офтопик и чета предпоставки за кавга !
Следващите мнения, които не са по темата ще бъдат изтрити! Kotkata68
ironcross
Почетен член
Почетен член
Регистриран: вт апр 15, 2008 01:29

Мнение от ironcross »

Офтопик:
Че тя кавгата си е налице вече :цензура:
Следващите мнения, които не са по темата ще бъдат изтрити! Kotkata68
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

Ivan0v написа:Айде стига с глупостите :evil:
Обърнахте темата в друга посока ! Не защитавам никоя от вас,но просто почна да се получава един голям офтопик и чета предпоставки за кавга !
Така е, прав си! ;)

Кое е по-важно външният или вътрешният вид на човека? - "видът" на всеки човек зависи най-вече от самия него; по-важното е цялостният "вид", защото едното е зависимо от другото - не могат да се делят; няма човек, който може да бъде разделен, той е едно цяло, напълно уникално и трябва да се "разглежда" като такова; външният вид винаги ме е впечатлявал, по една или друга причина, у хората, защото не съм сляпа, за което съм благодарна; но винаги съм мислела и все още вярвам, че каквото се таи във вътрешният свят на един човек, то винаги се отразява външно.
Kavhanatuvigibolg
Регистриран
Регистриран: нед май 18, 2008 12:05

Мнение от Kavhanatuvigibolg »

............................................БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ
........................................из "ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ"

автор Мико Вълчев
========Това е като разбирането за красотата или, като разбиране за същността. Всяка раса има своя вродена представа за красотата, която е въръзка на естетическите предпочитания, както на мъжа така и на жената, с расовата диференциация. Когато говорим за различията между расите, техните предпочитания естетически и морални задължения неизбежно възниква въпроса за расизма. И какво е това расизъм? Авторитетните учени утвърждават, че всички основни човешки раси имат несъответстващи една на други качествени генетически характеристики, различна възраст и темп на еволюция. Освен това единен еволюционен модел за всички раси въобще отсъства, свинята има по големи основания да се смята за близък родственик на човека отколкото приматите. КРИТЕРИИТЕ ЗА ЦЕННОСТ НЕ МОГАТ ДА ВЪЗНИКНАТ ОТ БЕЗВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО, ТЕ СА ЯРКО ИЗРАЖЕНИЕ НА РАСОВИТЕ ПРИЗНАЦИ, ЕТИЧЕСКАТА ЦЕННОСТ, ТОВА Е КВИНТ ЕСЕНЦИЯТА НА ФИЗИЧЕСКОТО БИТИЕ, А НАШЕТО БИТИЕ Е ВЕЧНО РАЗДЕЛЕНО ОТ ПАРАМЕТРИТЕ НА РАСОВИТЕ РАЗЛИЧИЯ, ПРЕОДОЛЯВАНЕТО НА КОИТО НЕ СЕ Е ОТДАЛО НА НИКОЙ ОПИТВАЩ СЕ ДА НАРУШИ ЗАКОНИТЕ НА ЖИВОТА.
Днес на нас ни се струва напълно естествено и очевидно, щото културолозите, обществоведите и представителите на средствата за масова информация, ежедневно да разсъждават за насъщните проблеми и през цялото време апелират към определени ценностни категории, като някаква истина от последна инстанция. И при това повече от всичко се позовават на някакви “общочовешки ценности”. Ценността, която е скорощна философска категория, не се отнася за някакво абстрактно “общочовечество”, а напротив, на нея се придава конкретно расово-биологическо значение. Крупния френски психолог Теодюл Рибо (1839-1916) в своята книга “Логика на чувствата” (СПб., 1905) казва: Така както анализът на ценностите ни довежда до най-общи и елементарни прояви на психофизиологическия живот, то напълно естествено е техния корен да се търси в биологията. Истинското обяснение се явява това, което свежда ценностите към родовата функция на жизнената дейност, т.е. към постоянната способност на реакцията на първичните елементи към простите процеси; кото изваждат понятието ценност от принципа на органическото самосъхранение. Тъй като има разлика между определените индивиди, с това се обяснява и индивидуалното несходство в оценката на ценностите, ценностите не съществуват вън от нас, защото те са закрепени за нас чрез наследствеността. По общо признание, първи, който в ново време обосновава понятието “ценност”, се явява Рудолф Херман Лютце (1817-1881). Друг философ Вилхелм Винделбанд (1848-1915), глава на Баденската школа на неокантианците потвър ждава: “От тогава, когато Лютце енергично издига понятието ценност, го поставя начело, както в логиката, така и в метафизиката, се правят опити да се създаде “Теория на ценностите” като обективен феномен, независим от съзнанието на субекта и от предметите в които се проявяват и значението на всяко съждение. Но обективен феномен, не зависещ от субекта се явява само неговата расова принадлежност. А различията в системата на ценностите, на основните човешки раси, съгласно логиката на Рибо, е естествения образ на обусловените различия в организацията на техните представители.
..........Аз като расолог, твърдо смятам, че най- важното по което се определя човекът това са, расовите белези, тоест външните белези. Защото разликата между нас белите и негрите или китайците, или арабите, или циганите, или турците в броя на найронните окончания в мозъка е 10 към 10 000!!!Човек още от дете си създава представа за красивото ,за грознот, за величественото това са вродени биологически дадености, които не могат да бъдат компенсирани с четене или образованост. Затова харесвайте и се възхищавайте само на нашата Бяла раса.!!!
........ОПИТИТЕ НА ШЕПАТА НЕГРАМОТНИ ХОЛИВУДСКИ ЕВРЕИ ДА ВИ НАТРАПЯТ НАКАКЪВ КРИТЕРИЙ ЗА КРАСОТА ИЛИ ЗА ВЪЗЖХИЩЕНИЕ, НЯКЪДЕ ТАМ, ДАЛЕКО И ЧУЖДО,ОТ БЪЛГАРИЯ Е САМО С ЦЕЛ ДА ВИ ОТЧУЖДАТ ОТ РОДИНАТА ВИ И ОТРОДНИТЕ ВИ МЕСТА, ДА ЗАГУБИТЕ ЧУВСТВОТО СИ ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ ДА СТАНЕТЕ "ГРАЖДАНИ НА СВЕТА", ТОЕСТ ЧЕРГАРИ" !
С уважение! Мико Вълчев-Председател на Българската националрасистка организация.
gadabout
Ветеран
Ветеран
Регистриран: пон юли 16, 2007 23:27
Контакти:

Мнение от gadabout »

По-голяма простотия не бях чел... :shock:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Има доста истина в това :wave: .
Изображение
gadabout
Ветеран
Ветеран
Регистриран: пон юли 16, 2007 23:27
Контакти:

Мнение от gadabout »

Всичко това са много преувеличени и явни факти, които обаче са вкарани в един особено деструктивен контекст. А с цитати и сложни думички никак не е трудно да заблудиш много хора, само че зад всичко това си личат откровено плоски виждания. Слава богу, че на възгледите на такива крайни личности не се дава гласност, защото те твърде добре знаят как да замаят нечия/нечии глави.
Няма да говоря колко граматически и пунктуационни грешки има в този иначе много нАучен текст...
Офтопик:
Мозо, моля те, спри да ползваш " :wave: " !!!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Виж сега, намекът в статията ми е откровено ясен, но има неща, които наистина са така.

gadabout написа:
Офтопик:
Мозо, моля те, спри да ползваш " :wave: " !!!
Не мога :хихикам се: .
Изображение
Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

Kavhanatuvigibolg написа:............................................БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ
........................................из "ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ"

автор Мико Вълчев
========Това е като разбирането за красотата или, като разбиране за същността. Всяка раса има своя вродена представа за красотата, която е въръзка на естетическите предпочитания, както на мъжа така и на жената, с расовата диференциация. Когато говорим за различията между расите, техните предпочитания естетически и морални задължения неизбежно възниква въпроса за расизма. И какво е това расизъм? Авторитетните учени утвърждават, че всички основни човешки раси имат несъответстващи една на други качествени генетически характеристики, различна възраст и темп на еволюция. Освен това единен еволюционен модел за всички раси въобще отсъства, свинята има по големи основания да се смята за близък родственик на човека отколкото приматите. КРИТЕРИИТЕ ЗА ЦЕННОСТ НЕ МОГАТ ДА ВЪЗНИКНАТ ОТ БЕЗВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО, ТЕ СА ЯРКО ИЗРАЖЕНИЕ НА РАСОВИТЕ ПРИЗНАЦИ, ЕТИЧЕСКАТА ЦЕННОСТ, ТОВА Е КВИНТ ЕСЕНЦИЯТА НА ФИЗИЧЕСКОТО БИТИЕ, А НАШЕТО БИТИЕ Е ВЕЧНО РАЗДЕЛЕНО ОТ ПАРАМЕТРИТЕ НА РАСОВИТЕ РАЗЛИЧИЯ, ПРЕОДОЛЯВАНЕТО НА КОИТО НЕ СЕ Е ОТДАЛО НА НИКОЙ ОПИТВАЩ СЕ ДА НАРУШИ ЗАКОНИТЕ НА ЖИВОТА.
Днес на нас ни се струва напълно естествено и очевидно, щото културолозите, обществоведите и представителите на средствата за масова информация, ежедневно да разсъждават за насъщните проблеми и през цялото време апелират към определени ценностни категории, като някаква истина от последна инстанция. И при това повече от всичко се позовават на някакви “общочовешки ценности”. Ценността, която е скорощна философска категория, не се отнася за някакво абстрактно “общочовечество”, а напротив, на нея се придава конкретно расово-биологическо значение. Крупния френски психолог Теодюл Рибо (1839-1916) в своята книга “Логика на чувствата” (СПб., 1905) казва: Така както анализът на ценностите ни довежда до най-общи и елементарни прояви на психофизиологическия живот, то напълно естествено е техния корен да се търси в биологията. Истинското обяснение се явява това, което свежда ценностите към родовата функция на жизнената дейност, т.е. към постоянната способност на реакцията на първичните елементи към простите процеси; кото изваждат понятието ценност от принципа на органическото самосъхранение. Тъй като има разлика между определените индивиди, с това се обяснява и индивидуалното несходство в оценката на ценностите, ценностите не съществуват вън от нас, защото те са закрепени за нас чрез наследствеността. По общо признание, първи, който в ново време обосновава понятието “ценност”, се явява Рудолф Херман Лютце (1817-1881). Друг философ Вилхелм Винделбанд (1848-1915), глава на Баденската школа на неокантианците потвър ждава: “От тогава, когато Лютце енергично издига понятието ценност, го поставя начело, както в логиката, така и в метафизиката, се правят опити да се създаде “Теория на ценностите” като обективен феномен, независим от съзнанието на субекта и от предметите в които се проявяват и значението на всяко съждение. Но обективен феномен, не зависещ от субекта се явява само неговата расова принадлежност. А различията в системата на ценностите, на основните човешки раси, съгласно логиката на Рибо, е естествения образ на обусловените различия в организацията на техните представители.
..........Аз като расолог, твърдо смятам, че най- важното по което се определя човекът това са, расовите белези, тоест външните белези. Защото разликата между нас белите и негрите или китайците, или арабите, или циганите, или турците в броя на найронните окончания в мозъка е 10 към 10 000!!!Човек още от дете си създава представа за красивото ,за грознот, за величественото това са вродени биологически дадености, които не могат да бъдат компенсирани с четене или образованост. Затова харесвайте и се възхищавайте само на нашата Бяла раса.!!!
........ОПИТИТЕ НА ШЕПАТА НЕГРАМОТНИ ХОЛИВУДСКИ ЕВРЕИ ДА ВИ НАТРАПЯТ НАКАКЪВ КРИТЕРИЙ ЗА КРАСОТА ИЛИ ЗА ВЪЗЖХИЩЕНИЕ, НЯКЪДЕ ТАМ, ДАЛЕКО И ЧУЖДО,ОТ БЪЛГАРИЯ Е САМО С ЦЕЛ ДА ВИ ОТЧУЖДАТ ОТ РОДИНАТА ВИ И ОТРОДНИТЕ ВИ МЕСТА, ДА ЗАГУБИТЕ ЧУВСТВОТО СИ ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ ДА СТАНЕТЕ "ГРАЖДАНИ НА СВЕТА", ТОЕСТ ЧЕРГАРИ" !
С уважение! Мико Вълчев-Председател на Българската националрасистка организация.
От третият абзац всичко почва да се прояснява, да не говорим за четвътият (последен)..."Защото разликата м/у нас БЕЛИТЕ* и НЕГРИТЕ** (или...или...) бла-бла-бла е 10 към 10 000!!!" - ако можеш да ми обясниш това изречение или пък някой друг да се опита да ме "светне" за него, много ще съм благодарна, иначе за останалото - маааалеееей!!!
Потребителски аватар
gerigigova
Регистриран
Регистриран: съб май 03, 2008 05:02

Мнение от gerigigova »

liyah01 написа:
Kavhanatuvigibolg написа:............................................БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ

автор Мико Вълчев
От третият абзац всичко почва да се прояснява, да не говорим за четвътият (последен)..."Защото разликата м/у нас БЕЛИТЕ* и НЕГРИТЕ** (или...или...) бла-бла-бла е 10 към 10 000!!!" - ако можеш да ми обясниш това изречение или пък някой друг да се опита да ме "светне" за него, много ще съм благодарна, иначе за останалото - маааалеееей!!!
вярно е.направено е изследване и е доказано,че афроамериканците получават по-ниски резултати по тестовете за интелигентност от белите,но пък азиатците показват по-високи резултати отколкото белите.
НЕ ПРАВИ ТОВА,КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ НАПРАВЯТ![blink][/blink]

Потребителски аватар
liyah01
Почетен член
Почетен член

Мнение от liyah01 »

gerigigova написа:
liyah01 написа:От третият абзац всичко почва да се прояснява, да не говорим за четвътият (последен)..."Защото разликата м/у нас БЕЛИТЕ* и НЕГРИТЕ** (или...или...) бла-бла-бла е 10 към 10 000!!!" - ако можеш да ми обясниш това изречение или пък някой друг да се опита да ме "светне" за него, много ще съм благодарна, иначе за останалото - маааалеееей!!![/guote]
gerigigova написа: вярно е.направено е изследване и е доказано,че афроамериканците получават по-ниски резултати по тестовете за интелигентност от белите,но пък азиатците показват по-високи резултати отколкото белите.

Боже, аз на български ли пиша или какво!? Аз се отказвам, явно има хора, които живеят все още през знам ли и аз коя година.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”