Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аз съм на около 900м. Предполагам, чувала си за въздушните течения над Банкя. Поливам през 2- 3 дни. Само краставиците почти всеки ден. След малко ще сляза и аз да снимам!Mouse написа: ↑нед юни 15, 2025 09:03@elementaryos да те попитам първо ти на каква височина си? При мен са около 860 н.в., но от планината през Плана, Железница, Бистрица, през нас има един постояннен въздушен поток (река), който духа надолу към София и чисти крайните Младости и Дружба 2. Аз, заради този ветрец слагам тревата, за да не изпръхва бързо горния слой но пачвата. Второ да те попитам ти на колко дена поливаш домати чушки и други. Аз през ден, но съседът срещу мен каза, че съм ги преполивала, а земята е суха. Дори на един от сортовете листата са огъват, като не дополяти.
Сега не е баш такава жега и да продължа ли през ден да поливам или да мина през два дена? Не е до водата, а то и много вода не е на хубаво.
Само инфо ти как процедираш.
То хем изсъхва, хем се спича. Де да го знам кое от двете е
Имах предвид ако имаш домати и чушки на вън, не в оранжерията. Аз през ден, но днес ще поливам само доматите в големите "легла", че минха два дена без поливка.elementaryos написа: ↑пон юни 16, 2025 11:53Аз съм на около 900м. Предполагам, чувала си за въздушните течения над Банкя. Поливам през 2- 3 дни. Само краставиците почти всеки ден. След малко ще сляза и аз да снимам!