Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Нещичко от нета

Споделен проблем - половин проблем.
Потребителски аватар
бат-начо
Доктор
Доктор
Регистриран: ср фев 21, 2018 15:17

Re: Нещичко от нета

Мнение от бат-начо »

Доста хора само трупат точки от това, като предното. Мен ми е интересно, примерно, каква е съдбата на БАУ, щото песента "Църва на последователите на Путин" беше в едно друго време (макар и пророческа). Къде са сега, най-вероятно (и добре) би било да не са в Русия.

И понеже ме е яд на калпавите журналисти, да добавя - "анексира незаконно" (двойно отрицаниа, като "отстъпка минус еди колко си процента"). О, значи има законно анексиране. Престъпно - да, пак показва отношение, но не показва натегачество.
Прочетено: 30450 пъти
Селски, Начо Селски.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Има законно анексиране, да - всяка една договорка или допълнение към вече съществуващ договор се води анекс, но тук се има предвид добавяне, тоест - незаконно добавяне на земи.

И да, няма как да влезеш в една държава и да си крадеш територии. Абсолютно незаконно е. Все едно сега Турция да влезе тук, да ни поизбие и да ни вземе половин България. И в същото време от Румъния да викат - избийте ги, бе, не им помагайте, за да ги бият по-бързо и да се приключва. И да се кефят на Ердоган. И да викат, че войната няма нищо общо с тях и че не ги засяга и вместо да направят връзката, че сериозната инфлация дойде заедно с войната в Украйна, те търсят причината във въвеждането на еврото. Смешно човече е българинът, твърде жалко човече.
Изображение
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Мнение от шони »

Това е "Откровение"; така го е озаглавил авторът Jani Georgiev (аз забравих да постна заглавието) . Той пише патриотични постове, да. Този коментар ми хареса, защото освен патриотизъм, съдържа публицистичност, полемичност, онагледяване (бат-ничо има някои забележки, но аз уважавам всяко коректно мнение/забележки), съдържа своеобразен лиризъм, и да, тенденциозност. Винаги е така, когато имаме и защитаваме позиция.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
бат-начо
Доктор
Доктор
Регистриран: ср фев 21, 2018 15:17

Мнение от бат-начо »

Да кажем, така сътворено, за друго разбира се, в училище имах четворка. А се търси 6. ОК, на общия фон с ниско качество, давам измъчена петица. Но се иска и търси 6.
Селски, Начо Селски.
Нова тема Отговори

Върни се в “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”