Не съм го гледала, дори не знаех, че има. За книгата "Стас и Нели" на Хенрик Сенкевич реших, че пишеш.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Домашни любимци
Re: Домашни любимци
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Плъхолюбител

Дребният рижав май е без кости - пози на спане

Плъхолюбител

Жега-а-а-а

Плъхолюбител

Според мен не е нормално животно да спи по гръб, изложило коремчето си и слънчевия сплит. Зная, че те се пазят от наранявания в най-меката област на тялото. А на Рижко явно изобщо не му пука

Плъхолюбител

Тази поза просто не можех да я пропусна

Плъхолюбител

Новото ми другарче в леглото, да не се оплаквам че ще ми е студено

И задължително да сме нос в нос, нали вече спя долу. Мъркаща гадинка

И задължително да сме нос в нос, нали вече спя долу. Мъркаща гадинка

Плъхолюбител

За тези, с които нямам връзка във ФБ.
От две седмици приблизително котак Рижко вечер го оставям на вън на терасата. Тя е затворена, има диван за Ара и за него и отделно още две легла за Рижо. През деня, ако е студено, влиза и спи вътре, но нощем скипа по околните дворове. Съсед казва, че го е засичал чак горе, до ливадата. Разхожда си Брейк и котака ги чака да си играе с кучето и ги придружава на връщане.
Та сутринта го пускам вътре (след измиване на лапките) и падна едно гушкане, галене и доволно мъркане. След малко, като излязох да чистя терасата, какво да видя. Оставил ми един бая голям плъх на изтривалката пред външната врата. Само го е удушил, не го е ял. То в паничките му винаги има изобилно ядене. На около 9 месеца е и мислех, че му е рано за лов ама явно си има инстикт.
Снимката не е лицеприятна и за това не я пуснах никъде. Приятели казват, че с това ми "благодарял" за храната и грижата. Само дето котките не се привързват към хора, само към дома. Това съм чувала и чела.
Малък ловец се извъди. А мишки и плъхове в мазето - бол. Само дето то е затворено, та явно този го е донесъл от някъде наоколо.
Ето го как си почива след добре изпълнената работа през нощта

От две седмици приблизително котак Рижко вечер го оставям на вън на терасата. Тя е затворена, има диван за Ара и за него и отделно още две легла за Рижо. През деня, ако е студено, влиза и спи вътре, но нощем скипа по околните дворове. Съсед казва, че го е засичал чак горе, до ливадата. Разхожда си Брейк и котака ги чака да си играе с кучето и ги придружава на връщане.
Та сутринта го пускам вътре (след измиване на лапките) и падна едно гушкане, галене и доволно мъркане. След малко, като излязох да чистя терасата, какво да видя. Оставил ми един бая голям плъх на изтривалката пред външната врата. Само го е удушил, не го е ял. То в паничките му винаги има изобилно ядене. На около 9 месеца е и мислех, че му е рано за лов ама явно си има инстикт.
Снимката не е лицеприятна и за това не я пуснах никъде. Приятели казват, че с това ми "благодарял" за храната и грижата. Само дето котките не се привързват към хора, само към дома. Това съм чувала и чела.
Малък ловец се извъди. А мишки и плъхове в мазето - бол. Само дето то е затворено, та явно този го е донесъл от някъде наоколо.
Ето го как си почива след добре изпълнената работа през нощта

Плъхолюбител

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Супермодел почина след отравяне в домашни условия
от Mozo » пон дек 30, 2024 13:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 47 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон дек 30, 2024 13:05
-
-
-
Реалност за 700 хил. лв. годишно : Трамваите в София се чистят с ракия и домашни прахосмукачки (ВИДЕО)
от Mozo » вт окт 01, 2024 13:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 106 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт окт 01, 2024 13:07
-