Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Има ли кои да ми помогне СПЕшНО..!
Има ли кои да ми помогне СПЕшНО..!
Имам класна работа утре и ми трябва тема по литература... ето темата....! 4овекът и суровото настояще-интерпретация на стихотворението ,,Писмо'' от Никола Вапцаров Моля ви помогнете ми.....!
Прочетено: 153 пъти
- dark_angel
- VIP
- Регистриран: нед ное 02, 2008 14:05
Re: Има ли кои да ми помогне СПЕшНО..!
Заповядай http://www.kaminata.net/topic-t29004.html
Трябва да благодариш на флора за бързия отговор
Надявам се,че върши работа
Трябва да благодариш на флора за бързия отговор

Надявам се,че върши работа

Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Задава се глобален недостиг на мед, но Австралия може да помогне
от Mozo » вт дек 03, 2024 13:39 » в Любопитни новиниКогато използвате телефона си, пускате водата в кухнята или карате колата си, вие използвате мед, важен минерал, който е неизменна част от... - 0 Отговори
- 64 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт дек 03, 2024 13:39
-
-
-
България може да помогне на Украйна с 80 млн. евро, ако парламентът одобри
от Mozo » пет юли 05, 2024 13:09 » в Любопитни новиниБългария може да даде на Украйна 80 млн. евро помощ, ако парламентът одобри такова предложение в бюджета за 2025 г. Подобно изречение фигурира в... - 8 Отговори
- 191 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
нед юли 07, 2024 17:54
-
-
-
Спешно питане за HDMI
Един бърз въпрос към всички тук: видеокарта с HDMI 2.1a може ли да се ползва със стар кабел HDMI или трябва да се купува преходник? - 2 Отговори
- 208 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
чет авг 22, 2024 10:54
-
-
-
Свистене под капака? Ето какво да проверите спешно
Дори и неопитните шофьори знаят, че ангренажният ремък трябва да се сменя периодично, за да не доведе до тежки щети за двигателя. Мнозина обаче... - 1 Отговори
- 54 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
нед апр 20, 2025 07:00
-
-
-
Здравното министерство остава бездомно, спешно търси да купи сграда
от Mozo » ср ное 13, 2024 12:39 » в Любопитни новиниЗдравното министерство спешно търси да си купи нова сграда, защото трябва да даде сегашните си имоти на ВСС, обявиха от Министерството на... - 0 Отговори
- 61 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср ное 13, 2024 12:39
-