Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Проблеми и проблемчета с новия дизайн

Въпроси, проблеми и предложения за форума.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
Контакти:

Re: Проблеми и проблемчета с новия дизайн

Мнение от Валсо »

Определено има полза да си бекъп маниак! Извадих бекъп на профила ми в лисицата, който е от миналия месец, където DarkReader си работи както трябва, извадих ЛАН кабела от компа, забраних на екстенжъна да се ъпдейтва и готово! :evil4:
Прочетено: 22184 пъти
Потребителски аватар
бат-начо
Доктор
Доктор
Регистриран: ср фев 21, 2018 15:17

Мнение от бат-начо »

И аз имам бекъп, без да го ползвам - https://github.com/darkreader/darkreader/releases
Или пък - https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... /versions/

А за да има версия отпреди час - значи, че трайно са решили да окипазят и тая добавка.
Селски, Начо Селски.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

бат-начо написа:
пон фев 10, 2025 22:41
И аз имам бекъп, без да го ползвам - https://github.com/darkreader/darkreader/releases
Или пък - https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... /versions/

А за да има версия отпреди час - значи, че трайно са решили да окипазят и тая добавка.
Хахах, няма отпреди час. Явно са прочели какво съм им написал в гитхъб (https://github.com/darkreader/darkreade ... 2648934655) и са върнали версията от преди 7 Февруари - точно тази версия е*а майката на добавката. Ако отидеш на главната страница на добавката в сайта на лисицата, ще видиш, че пише "последно обновяване: преди 12 дни".
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Валсо написа:
пон фев 10, 2025 15:10
включи DarkReader-а.
Ко туй нящо, не ползвам добавки, форумът си има тъмна тема
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
бат-начо
Доктор
Доктор
Регистриран: ср фев 21, 2018 15:17

Мнение от бат-начо »

Валсо написа:
пон фев 10, 2025 23:28
Ако отидеш на главната страница на добавката в сайта на лисицата, ще видиш, че пише "последно обновяване: преди 12 дни".
Ако отидеш в guthub, ще видиш че пише "11 hours ago" към момента когато пиша, за версия 4.9.102.
Нали уж "се носим по острието на бръснача и смело откриваме и поправяме бъгове за непрокопсаните назадничаве Линукси", които завистливо ни дишат праха.
Селски, Начо Селски.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

бат-начо написа:
вт фев 11, 2025 09:46
Валсо написа:
пон фев 10, 2025 23:28
Ако отидеш на главната страница на добавката в сайта на лисицата, ще видиш, че пише "последно обновяване: преди 12 дни".
Ако отидеш в guthub, ще видиш че пише "11 hours ago" към момента когато пиша, за версия 4.9.102.
Нали уж "се носим по острието на бръснача и смело откриваме и поправяме бъгове за непрокопсаните назадничаве Линукси", които завистливо ни дишат праха.
В гитхъб не ме бърка какво пише, защото лисицата няма да ти позволи да инсталираш нищо оттам. #-o Гледай какво пише за добавката в addons.mozilla.org, а не някъде другаде.
Потребителски аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Контакти:

Мнение от Валсо »

Montoya написа:
вт фев 11, 2025 08:03
Валсо написа:
пон фев 10, 2025 15:10
включи DarkReader-а.
Ко туй нящо, не ползвам добавки, форумът си има тъмна тема
Която е отвратителна. От тъмна до тъмна има огромна разлика.
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Ама чакай сега, ако правилно съм разбрал ти НЕ ползваш тъмната тема на форума, вместо това затъмняваш някаква тема с незнайна добавка и най накрая пишеш в темата за проблеми с форума да ги питаш дали са ровили по темите и продължаваш да ръчкаш след като няколко човека ти показахме, че проблемът не е във форума а при теб!?
Правилно ли съм разбрал? Ако е така, задай си въпроса в нова тема в правилния раздел за проблем с добавката на браузъра ти, като си направиш тема ще ти преместя тези мнения там, иначе ще ги изтрия :съгласен:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net”