Е такова нещо не съм виждал, я кажи по-подробно?
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Дано никога да НЕ минавате на Cloudflare!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Дано никога да НЕ минавате на Cloudflare!

- Валсо
- Дарител
- Регистриран: нед мар 03, 2019 20:29
- Контакти:
Ми не знам как го правеха, но го видях няколко пъти - докато браузърът (Firefox) е отворен, показваше рекламите като известия на десктопа (което беше и причината да ги забраня завинаги

Подозирам, че са взели кода от уйбунту от периода му, когато заливаше потребителите си с реклами, а уйбунтуто нали е с отворен код и оттам са взели кода как да са нахални. А не е като да не съм пробвал всякакви варианти да ги блокирам, вкл. и във всички видове хостс файлове. Задаваш му на сайта да го пренасочва към 127.0.0.1, към 0.0.0.0 и чеп - он пак си се показва, дори и след рестарт на системата. Или хостс файловете в арч отдавна са престанали да работят (да бъдат четени от системата), или гадовете са намерили начини да ги заобикалят. Единствените две неща, които помогнаха, бяха URL filter в настройките на стария рутер и добавката Impulse Blocker. Сега с новия рутер няма филтри за уеб адреси и карам само на Импулс Блокър.
Даже питах и един приятел, който е системен администратор в голяма българска фирма как да се отърва от тия нещастници. Само че аз нямам техническите и финансови възможности за неговия начин, така че се наложи да мисля друг. А неговият начин е със скъп рутер (май беше сиско или нещо такова) принуждава тия сайтове да бъдат пренасочвани към dead end устройство - един суич, закачен към рутера, който пък суич не е закачен никъде.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Ееее, това е защото си дал Allow на Push известията за съответния сайт и не, не ми казвай, че не си дал, защото друг вариант няма - бутам се по цял ден по такива сайтове, защото свалям различни файлове, а там е пълно с всякакви комарджийски реклами и нямам нито една нотификазия. За щастие се спират лесно от настройките на браузъра. Доста ламерско изпълнение
https://support.mozilla.org/en-US/kb/pu ... =inproduct

- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Никога не съм влизал по такива сайтове, камо ли да им разрешавам известия. Залаганията не са моята страст, повечето такива сайтове са футболни, а футбола го ненавиждам повече и от чалгата. Пощите на сестра ми са в АБВ и точно оттам извират тия нахалници и започна цялата одисея с тях.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Не, не, имах предвид, че ходя постоянно по сайтове, в които изскачат такива реклами. Иначе не мога да понясм ни футбол, ни тъпотиите от комара и са ми крайно противни 

Нямам такива дертове, само в бета влизам чат - пат, въртя едни 100 лв от седем години, а и дават лайв предавания, ако не мога да ги гледам другаде - например снукър 
Редакция:
Такива комарджийски реклами ми излизат единственно в сайтове за гледане на онлай филми, но си мисля че могат да се ограничат, ако си поиграеш с ublock logger - a, нз не съм пробвал.

Редакция:
Такива комарджийски реклами ми излизат единственно в сайтове за гледане на онлай филми, но си мисля че могат да се ограничат, ако си поиграеш с ublock logger - a, нз не съм пробвал.
- Валсо
- Дарител
- Контакти:
Знам ги тези настройки и ги ползвам отдавна. За всичко що е спортно и комарско в тези настройки всичко му е забранено, вкл. и MIDI - за всеки случай.Mozo написа: ↑чет мар 28, 2024 01:52За щастие се спират лесно от настройките на браузъра. Доста ламерско изпълнение![]()

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 68 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
чет фев 27, 2025 19:17
-
-
Биткойн никога не е струвал толкова много в злато
от Mozo » вт дек 17, 2024 12:19 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 82 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт дек 17, 2024 12:19
-
-
-
Босът на Starbucks почти никога не работеше след 18:00. Смениха го
от Mozo » ср авг 14, 2024 13:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 41 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср авг 14, 2024 13:07
-
-
-
Херпетолог за Кроки от Ботунец: Никога не съм виждал крокодил в толкова лошо състояние
от Mozo » чет авг 22, 2024 11:55 » в Любопитни новини - 3 Отговори
- 145 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
нед окт 20, 2024 21:39
-
-
-
Литва: Калининград никога няма да стане руски. Песков: Имат териториални претенции към нас
от Mozo » пет яну 10, 2025 12:40 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 48 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет яну 10, 2025 12:40
-