Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Идея

Въпроси, проблеми и предложения за форума.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
chukchalana
Начинаещ
Регистриран: ср юни 27, 2007 08:24

Идея

Мнение от chukchalana »

Здравейте. Мисля си, че когато една тема стане доста голяма няма да е лошо да има едно бутонче за връщане в началото. И още - дали няма да е добре да има и раздел за домакинята- готварски рецепти, деца, училище - такива неща . Аз лично никак не обичам да готвя и затова всякакви готварски рецепти и кухненски съвети са ми нужни понякога. На всичкото отгоре и в България има вече толкова много подправки, дето не се знае на коя манджа се слагат (или поне аз не знам), че ако има рецепти с непознати подправки - бих пробвала, писна ми от боб и традиционни пържоли
Прочетено: 949 пъти
Потребителски аватар
slaviqnko0o
Начинаещ
Регистриран: ср яну 09, 2013 20:25

Re: Идея

Мнение от slaviqnko0o »

Хубави идеи.Може и да го харесат пиши им лс ;)
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Регистриран: вт окт 16, 2007 22:28

Мнение от Чими »

Във всяко мнение, най-долу и най-дясно, има едно бяло малко триъгълниче. Ако се натисне води до началото на страницата.
Ако темата е с повече страници, след последното мнение има връзки към всяка страница. Натискането на страница с номер едно, води до началото на темата. Над първото мнение е заглавието на темата. Натискане на заглавието също води до началото на темата.
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист
Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28

Мнение от MalamiR »

Чими написа:Във всяко мнение, най-долу и най-дясно, има едно бяло малко триъгълниче. Ако се натисне води до началото на страницата.
Ако темата е с повече страници, след последното мнение има връзки към всяка страница. Натискането на страница с номер едно, води до началото на темата. Над първото мнение е заглавието на темата. Натискане на заглавието също води до началото на темата.
Чими, може да се измисли нещо за триъгълничето (да се направи по-голямо или да има надпис до него "Нагоре" или нещо от сорта). В момента не се вижда много. Може и цветът му да се смени, че да бие на очи. :thumbright:

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!

Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net”