Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Идея
- chukchalana
- Начинаещ
- Регистриран: ср юни 27, 2007 08:24
Идея
Здравейте. Мисля си, че когато една тема стане доста голяма няма да е лошо да има едно бутонче за връщане в началото. И още - дали няма да е добре да има и раздел за домакинята- готварски рецепти, деца, училище - такива неща . Аз лично никак не обичам да готвя и затова всякакви готварски рецепти и кухненски съвети са ми нужни понякога. На всичкото отгоре и в България има вече толкова много подправки, дето не се знае на коя манджа се слагат (или поне аз не знам), че ако има рецепти с непознати подправки - бих пробвала, писна ми от боб и традиционни пържоли
Прочетено: 949 пъти
- slaviqnko0o
- Начинаещ
- Регистриран: ср яну 09, 2013 20:25
Re: Идея
Хубави идеи.Може и да го харесат пиши им лс 

Във всяко мнение, най-долу и най-дясно, има едно бяло малко триъгълниче. Ако се натисне води до началото на страницата.
Ако темата е с повече страници, след последното мнение има връзки към всяка страница. Натискането на страница с номер едно, води до началото на темата. Над първото мнение е заглавието на темата. Натискане на заглавието също води до началото на темата.
Ако темата е с повече страници, след последното мнение има връзки към всяка страница. Натискането на страница с номер едно, води до началото на темата. Над първото мнение е заглавието на темата. Натискане на заглавието също води до началото на темата.
- MalamiR
- Металист
- Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28
Чими, може да се измисли нещо за триъгълничето (да се направи по-голямо или да има надпис до него "Нагоре" или нещо от сорта). В момента не се вижда много. Може и цветът му да се смени, че да бие на очи.Чими написа:Във всяко мнение, най-долу и най-дясно, има едно бяло малко триъгълниче. Ако се натисне води до началото на страницата.

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 76 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет яну 16, 2025 12:07
-
-
Дори в САЩ разбраха, че основната идея на Тръмп за Украйна е безсмислена
от Mozo » пон апр 14, 2025 12:29 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 14 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон апр 14, 2025 12:29
-
-
-
Санкции и тръбопроводи: България в центъра на нова идея за пренос на газ към Европа
от Mozo » пет мар 21, 2025 12:26 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 77 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет мар 21, 2025 12:26
-
-
-
Нова идея: Правят групите в парламента с подписи на лидерите, за да се завърти рулетката за правителство
от Mozo » вт ное 26, 2024 12:32 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 95 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт ное 26, 2024 12:32
-
-
-
Цивилни коли с полицаи вътре ще спират за масови проверки: Идея на МС за повече приходи в бюджета
от Mozo » ср фев 05, 2025 12:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 107 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср фев 05, 2025 12:07
-