П.С. Под линукс съм логнат като себе си.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Не. Остава си Алфонсу.
Това е странно. Моя компютър си го ползвам само аз и никой друг.
То може, но си е друго с един профил и да си има интеграция.Валсо написа: ↑ср окт 02, 2019 19:35Не. Остава си Алфонсу.
Това е странно. Моя компютър си го ползвам само аз и никой друг.
Има и четвърти вариант, но ти ще кажеш дали е възможен - отделна регистрация за страницата с новините. Който иска може да се регистрира със същите имейл и име от форума, който иска - с други данни.
Засега под линукс има само забавяне на зареждането - 3-4 сек. търси шрифтове от гугъл и после рязко зарежда страницата. Ще видя по-късно или утре как е в бозиндоус.
Докато съществува и докато 99% от игрите ги правят само за Боза, ще я троля!Ivaylo Dimov написа: ↑чет окт 03, 2019 18:52Радоооооооооо илюминатите те атакуват...........след толкова тролене на Уиндоус
![]()
Валсо написа: ↑чет окт 03, 2019 20:08Докато съществува и докато 99% от игрите ги правят само за Боза, ще я троля!Ivaylo Dimov написа: ↑чет окт 03, 2019 18:52Радоооооооооо илюминатите те атакуват...........след толкова тролене на Уиндоус
![]()
![]()
![]()