Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Кое е досадното, как това влияе по някакъв начин?rado84 написа:Много е досадно като е на 10 сек.
Докато не завърши презареждането на чата не мога да вляза в никой форум, защото сайтът се "замисля" и едва, когато се появи зелената човка в чата, страницата се сменя. Пробвах и с ИЕ, и с Опера, дори с омразния ми Погром и е все същото. Рових из настройките на Мозилата, но не намерих нищо, което да забавя зареждането. Когато вляза в някой форум зареждането на теми става светкавично, но като съм в индекс страницата - мисли. Това не е от вчера или от днеска, даже четох теми из Гугъл за подобни забавяния и на едно място пишеше, че е заради рефрешването на чата.Чими написа:Кое е досадното, как това влияе по някакъв начин?rado84 написа:Много е досадно като е на 10 сек.
Това не го знаех, сега ще я потърся. Мерси за инфото.Чими написа:Ако толково ти пречи, има опция в Поребителския панел, от където можеш да скриеш напълно целия чат.
Виж тукliolio написа:Щрак ... то хубаво да щракна, ами като не знам как