Лека нощ

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Форумът е тежък по принципMouse написа:Проблем с форума ли има? От три дена трудно ми зарежка. Сега два пъти чаках по над две минути и чак на третия път стана.
Знам, че е тежък. Принципно нямам проблеми, за това попитах дали е там или при мен. Сутринта кликвам на линка (то при мен излиза направо за форума) за 2.13 минути и нещя, втори път пак около 2 мин и на третия път зареди за няколко секунди. Не се оплаквам, само питам. Другите неща при мен си зареждам нормално. Не скачайте от едното питане.Tsurugi написа:.....Форумът е тежък по принцип, какво значи - "трудно ми зарежда"
Кое зарежда трудно
Здрасти, ЛеоLeoZhekov написа:Добър ден!
Я да се пофаля за пред Мозо, че си взех 500гъби SSD, ще го плесна на лаптопа и ще му туря линукс, че нещо с това малко SSD, което ми е сега не мога да подкарам линукс като хората. Не знам що.![]()
Не скачамMouse написа:Знам, че е тежък. Принципно нямам проблеми, за това попитах дали е там или при мен. Сутринта кликвам на линка (то при мен излиза направо за форума) за 2.13 минути и нещя, втори път пак около 2 мин и на третия път зареди за няколко секунди. Не се оплаквам, само питам. Другите неща при мен си зареждам нормално. Не скачайте от едното питане.Tsurugi написа:.....Форумът е тежък по принцип, какво значи - "трудно ми зарежда"
Кое зарежда трудно
Здрасти Тсу![]()
![]()