Лека нощ на всики

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ферхундето е нумбър уанMalamiR написа:Добро утро и честит празник на нежната половина от форума!![]()
![]()
![]()
Офтопик:
Добре дошла в IT отдела.Kotkata68 написа:Какво правите момчета?![]()
Аз колкото и да се дърпах, защото не искам да показвам никакви заченки за познания по компютри, програми и прочие, се наложи да изляза от прикритие. В новия офис, нямаше кой да ми свърже принтера с компа, нямат драйвъри, блещят се и мигат (но иначе са англоговорящи и много знаят) и за да мога да си върша работата, въздъхнах и оправих нещата плюс две програми допълнително.
Montoya написа:Ферхундето е нумбър уан
Аз точно затова четири години се муших и крих, само вдигах ръце и виках, нещо стана, не знам какво, не разбирам.Montoya написа:Така е, сега като ти кажат другата седмица. Абе ти разбираш от компютри, що не вземеш един сайт да ни направиш или поне да поддържаш съществуващия![]()
За теб елементарни, но някои и това не могат.Kotkata68 написа:Веско, далеч съм от IT отдела, ама за такива елементарни неща, на които да цъкнеш в гугъл и след това само да изпълняваш next и бебе ще се справи.
Да, Коте, имаш право. Аз затова, когато някой колега ме попита нещо, просто му изпращам линк към това.Kotkata68 написа:Аз го разбирам повече не като можене, а като желание наистина да направиш нещо. В нета има всички обяснения, хората дори и клипчета правят, но ако те мързи да потърсиш, просто наистина не ставаш за нищо.