Привет, Шоон

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Те го бе
Не че е оправдание, обаче достъпа до форуми през телефон си е все така калпав. Тапатолк не става за нищо, а тъпото приложение на фейсбоклука, две натискания с пръстче по екрана и си качил и снимка и локация, която виждат всичките ти приятели.
Ааа, phpBB не го правИМ азMontoya написа: ↑пон авг 31, 2020 06:51Те го бе![]()
Добро утро![]()
![]()
Прибрах се вече, като остане време впечатления и снимки, сега отива на работа![]()
Не че е оправдание, обаче достъпа до форуми през телефон си е все така калпав. Тапатолк не става за нищо, а тъпото приложение на фейсбоклука, две натискания с пръстче по екрана и си качил и снимка и локация, която виждат всичките ти приятели.
И аз работя по цял ден, обаче обаче спирам за 2-3 литра вода и няколко цигариMouse написа: ↑вт сеп 01, 2020 08:14Добро утро![]()
![]()
Днес съм отличник. До сега успях да полея зеленчука, да разходя Ара до прочиствателната, сега слизам до Горубляне да купя някои неща преди да е дошъл майстораЗащото после ми се разказва играта
![]()
Дори да не му помагам като вчера, само като го глудам и капвам от умора. Как може с часове да не спре дори докато преброиш до пет, дори вода да не пиеш, ама пък работи качествено и бързо.