Добър ви вечер, хора.
Hola, от слънчевата и по- добре уредена от България Испания...
Мозич, хич не ми се иска да спорим по тази тема, но ми се иска да ти кажа някои неща. Маусчето е права за всичко, което ти каза. Аз все пак живея доста години тук, а ти кога беше в Испания, че да знаеш как е, кое е по- добре и кое е по- зле от родината ни?!

Казваш, че не би живял на помощи и би се прибрал в България... Уверявам те, само предполагаш какво би правил. Как мислиш, че бих живяла на родна земя в сегашното положение, без работа?! Ще получавам ли помощи там? Не, нали?! За толкова години това е първият момент, в който аз вземам помощи от държавата, а след уреждането на някои неща ще вземам борса, после помощи заради годините си и сегашното си състояние. Не съм без работа защото така ми е скимнало. Докато намеря нещо, което да ме устройва, така ще е. Първо заради здравето ми не е лесно да заработя отново и второ заради ситуацията, която блокира туризма тук! В Испания също не е цветя и рози, има много безработни сега, но пуснатите в принудителна отпуска получават 60% от заплатите си, а такива като мен помощи! Аз предпочитам да се "унижавам" и да приема тези пари, пред перспективата да гладувам! Да, нагаждам се към обстановката! Да, оцелявам. Да, предпочитам Испания.