Утре съм настроена на вълна лаптоп и проблеми

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Паролата не беше проблем Монт, а да намеря къде ми е знака и какъв ли трябва да е та да разбера дали съм в мрежата или неMontoya написа:Дали Маус е оцелила паролата!? Дано![]()
Да, така е Монти когато си вече в мрежата. Преди при мен пак седеше същото, но зачертано и знаех, че съм вън. А тук някакви диагонални чертички, та пробвам със задържане на мишката да видя кое символче за какво е. Пък после къде да кликна та да изпише, че иска парола ... е, за около 5 минути се свързахMontoya написа:Той знакът е еднакъв за безжичните и за жичните мрежи и обикновено седи в дясно около часовника
Тц.Montoya написа:Той знакът е еднакъв за безжичните и за жичните мрежи и обикновено седи в дясно около часовника
Няма страшно, ще го бъдеMause написа:А ти, хайде почини малко, че после ще грогясаш окончателно преди път![]()
Така е, ама аз си мислех, че Мозо е сложил стандартно някаквоTsurugi написа:Тц.