It's not a bug, it's a featureMozo написа:***

ФактNibelung написа:Ама е аматьорка в това отношение

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
It's not a bug, it's a featureMozo написа:***
ФактNibelung написа:Ама е аматьорка в това отношение
Значииии, целта беше ти да подпалиш, а не аз!Mozo написа: Ем, то Ютюб прави предложения според предпочитанията, базирани на минали прегледи на клипове, на мен що не ми предлага циганийки![]()
И сама можеш да видиш какви са препоръчаните видеа при мен
![]()
Какво да ги направя като фийчърите са им досущ като бъговеTsurugi написа:It's not a bug, it's a featureMozo написа:***![]()
![]()
Накрая ще те бият в Бъгзилата
![]()
ФактNibelung написа:Ама е аматьорка в това отношениеТи си майсторът
![]()
На мен и горе не ми предлага, очевидно и някой друг използва този браузърKotkata68 написа:Значииии, целта беше ти да подпалиш, а не аз!Mozo написа: Ем, то Ютюб прави предложения според предпочитанията, базирани на минали прегледи на клипове, на мен що не ми предлага циганийки![]()
И сама можеш да видиш какви са препоръчаните видеа при мен
![]()
Говориш глупости и наизуст. Нямам спомен откога не съм търсила не само в тубата, ами изобщо в гугъл не само български поп фолк, ами и сръбски и гръцки, да не кажа голяма дума но повече от една година, много, много повече от година. Второ това не ми го предлага на страница като отворя тубата ами на съобщение. Хайде да влезем в час, а не да четем и гледаме по диагонал, а? Това последното "а" съм го прихванала пак от теб...
И трето, щом не се ядосваш, значи следващия път, когато колежката ми пусне Весна в целия офис, няма да негодувам, ами ще и припявам.
Четвърто, Видя ли какво направи сега, хората си мислят, че друг, а не аз, оглавява класацията "Кой ще накара Мо да подскочи най-високо!"
Tуй ", а?" ми харесва, ще го включа в арсеналаKotkata68 написа:Хайде да влезем в час, а не да четем и гледаме по диагонал, а? Това последното "а" съм го прихванала пак от теб...![]()