Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Тия мечоци сега подмазват ли се?Mozo написа: ↑пет фев 19, 2021 13:37Доста си е обяснимо, а това, че не го виждате е тъжно. За щастие не съм сам, почти никой около мен не използва тая помия. А иначе от забитата глава в Месинджър, не можете да видите нищо друго. Телеграм е мега известна програма, която съществува от години. Но вие как да го разберете, забили нос в изключително важния Фейкбоклук![]()
Привет, Ким![]()
![]()
![]()
Така де, не осъзнаваш, тъжно еkim75 написа: ↑пон фев 22, 2021 02:42Тия мечоци сега подмазват ли се?Mozo написа: ↑пет фев 19, 2021 13:37Доста си е обяснимо, а това, че не го виждате е тъжно. За щастие не съм сам, почти никой около мен не използва тая помия. А иначе от забитата глава в Месинджър, не можете да видите нищо друго. Телеграм е мега известна програма, която съществува от години. Но вие как да го разберете, забили нос в изключително важния Фейкбоклук![]()
Привет, Ким![]()
![]()
![]()
Привет, Мозич.
![]()
Няма как да смятам за боклук нещо, което ме свързва с хора, които обичам и са ми на хиляди километри разстояние, което ме забавлява и ми позволява да общувам с феновете на MJ на воля!А да, и да се хваля на всички наведнъж къде съм ходила и какво съм правила.
![]()
![]()
Здравейте и лека нощ на всички!![]()
![]()