На мен пък либрето ми е отвратително и го използвам само от мързел да не минавам на ХР.

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
То па нали има огромна разлика... Я си инсталирай Office 2016, да видиш как с писъци избяташ и ще си пуснеш LibreOffice доброволноKotkata68 написа:Привет отново.![]()
На мен пък либрето ми е отвратително и го използвам само от мързел да не минавам на ХР.Но когато трябва да правя нещо ново или да работя повече, а не само да чета и преглеждам, задължително прещраквам.
Хубаво, инсталирай по-нов офис пакет на великите Майкрософт и гледай сеир как всичко наново трябва да учишKotkata68 написа:Мозич, както отбеляза Тсу, въпрос на навик. Въпреки че, не намирам нищо общо между двете.Свикнала съм на офиса, всичко което ми трябва съм го разучила, като нямам проблеми да експериментирам с него, докато на либрето всичко ми е тъмна индия. Не ме кефи, отблъсква ме, дразни ме и това автоматично ми създава чувство за непоносимост и нямам никакво, ама никакво желание да го разучавам и приема. Така че, бутоните изобщо са ми най-малкия проблем
Е аз спя, явно и ти същоcvete_78 написа:Цветка-кокетка има питанка.Откъде да си дръпна офис пакет 2013?