Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Кой е тук - ей, това Ферхундето много гадно излезе!
Re: Кой е тук - ей, това Ферхундето много гадно излезе!
Е сега прочетох и почнаха пак да ме избиват нервите. Уж и на онзи бел същият проблем с налягането на горивото, но него го оправили преди излизането от бокса. Защо им размениха механиците тази година, явно го бутат за шампион бледоликия
Прочетено: 43588 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Нинам, ама се моля да успее да направи чудо на старта, че нали знаеш тая писта как върви. Както тръгнат, така си остават, ако нямат проблеми с колите. 

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
На Рики стратегията е по добра. Във втората част той си е направил времето със супер софт и с него ще стартира утре, докато нашето момче и ушко са с ултра софт. Вярно че в четвъртък правеха по 25-30 обиколки с този ултра софт, но с този чуплив мерцедес, не знам. Абе как може да навъртят по 25 хил километра без нито една повреда на тестовете преди сезона, а сега взеха да се чупят всяко състезание?
Шансът е както се споменава, някъде във вероятността утре да вали дъжд за да разбърка картите в наша полза
Шансът е както се споменава, някъде във вероятността утре да вали дъжд за да разбърка картите в наша полза
AsusVivoBook17
-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Не само, Рикардо направи най-бързата обиколка с нови гуми, а нашият въртеше и правеше някакви експерименти с гуми на десет-дванайсет обиколки с които стигна само до шесто място, преди повредата.
Утре ще видим дали ще чупим лаптопи и телевизори, или ще се кефим на едно хубаво състезание

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
- BURN5
- Жител на Wonderful Life
- Регистриран: ср юни 25, 2008 18:15
Многооооо! Ама онова старото с малко маслен крем и капчицата червен сироп...Mozo написа:А кадаифче обичаш ли![]()
![]()

Привет

"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Привет Шон
Аз се чудя какво да зяпам
По Нова дават Твърде лично 2, по Диема дават Непробиваем, по БТВ екшън финал на шампионска лига, по евроспорт Новак Докович, ще е голямо прехвърляне.....

Аз се чудя какво да зяпам

По Нова дават Твърде лично 2, по Диема дават Непробиваем, по БТВ екшън финал на шампионска лига, по евроспорт Новак Докович, ще е голямо прехвърляне.....
AsusVivoBook17
Здрасти, Монти 

"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Nibelung
- Философ с чук в ръка
- Регистриран: пон апр 14, 2008 01:19
Aз ще се кефя на поредното блъскане на Манго и Ушко, пък вие ще чупитеKotkata68 написа:Утре ще видим дали ще чупим лаптопи и телевизори, или ще се кефим на едно хубаво състезание![]()
![]()

Ний тука сички парле ву франсе

Хаай... 

“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Здрасти Мози,и лека.
Утре как ще ставам,не знам...

“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Цените на горивата у нас ще паднат, но причините за това не са много добри
от Mozo » пет апр 11, 2025 13:05 » в Любопитни новини - 9 Отговори
- 132 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср апр 16, 2025 10:39
-
-
-
Не съм послушко и това дразни много хора: Васил Терзиев за проблемите на София
от Mozo » чет май 01, 2025 12:47 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 21 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет май 01, 2025 12:47
-
-
-
Може ли съвет за това какво да правя с тази видеокарта, чийто проблем е много странен?
от j4km1k1147 » съб юни 21, 2025 23:42 » в Хардуер - 4 Отговори
- 58 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
нед юни 22, 2025 21:52
-
-
-
Руска педагогика: Това не е убийство, това е война (ВИДЕО)
от Mozo » пет окт 04, 2024 14:57 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 56 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет окт 04, 2024 14:57
-
-
- 0 Отговори
- 79 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет ное 07, 2024 14:44