Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Кой е тук - сапунка №1

Всичко, което не можете да намерите, може би е тук.
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16

Re: Кой е тук - сапунка №1

Мнение от шони »

Здрасти, Льооо :headbang: :headbang: :headbang:
Апсолютно прав си. Приятелят на голямата ми щерка си купи такъв Меган наскоро. И както се сещаш, аз веднага го изпробвах. Кеф, голям кеф :headbang: :headbang: :headbang:
Прочетено: 48490 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Кажи го туй на Котята, майно. Само де седаните са кът и преобладават комбитата, но с търсене се намира.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Ама още снощи й го казах, но не слуша. Някой й е пуснал мухата, че от немска машина(голф) по-добро нема. Преди време и аз разсъждавах така, ама като тръгнах да обикалям сайтовете, а след това и автокъщите, започнах да гледам съотношението цена-качество(а това съотношение е най-добро при рената(лично мнение). Че нали си купуваме кола втора ръка. Караш, кърпиш и докъде може.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Край, дяца, тотален срив на елементите ми :wave: PDT_Love_18
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Лека нощ, Льо :wave:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

:мисля: Ама защо трябва някой да ми е пуснал мухата? Аз не съм шофьор от вчера и книжката не я имам за да я чета. За всичкия ми стаж съм карала от запорожец, през лади, фиатове, сеати, голфове, мерцедеси, аудита, тойоти, та до последен модел лексус. Под каране разбирам точно това, а не да направя някое кръгче. С това не се пръча, просто ви казвам, че имам мои разбирания и изисквания. Последната ми кола беше голф и нямам оплаквания от нея, просто умря милата. :dontknow: То при мене и и изкуствените цветя умират, ама това е друга тема. :evil4: :evil4: :evil4: Та, споко, когато тръгна да взимам нещо, със сигурност ще попитам за мнение от няколко възможности, защото може да взема и нова, а ако стане така, тогава може и рено да е, като толкова много ми го предлагате. 8-[

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Това, че някой ти е пуснал мухата си го измислих, сори. :???:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Няма за какво, Шони. Нали си говорим и исках да си изясните, че имам някакъв собствен опит. :гуш: :гуш: :гуш:

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Kotkata68 написа:Здрасти, Шони. :гуш: :гуш: :гуш:
Още два дни ще ви изпращам и посрещам и после, ще ме търсите, ама ще съм на тръстиката. :booty: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Ама за малко :така да знаеш:
Льо написа:Влязох в Мобилето да ги видя тия Голфове след 2007 ...... пфффф, 10 бона за тая бангия .... невър. Рено Меган, комън рейл 2, 1.5 дизел, 110 коня с по-голяма динамика от 2.5 бендин ги има на по 5-6 хилки. Самолет, майна и яко до къде може. Глей, чудна кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=abyn20 , а как върви .... Кумеца има такава, карал съм я, ръчкал съм я ... Повече от Мицака фърка и къде по-малко лапа. Не се чува звук даже. Утре в магазина да одиш :p
Мале къ ми са спиииии ...........................
Тая грозотия, ако ще златна да е, никога няма да си я взема :sick: :sick: :sick:
Kotkata68 написа:Последната ми кола беше голф и нямам оплаквания от нея
Ъхъ, и заради това викаше "ама ти като минеш през дупка и се чува туп-туп, а при мене прааас-прааас и ми падат пломибте" :toothy10: :toothy10: :toothy10: Уникална пръчка, без никакви екстри и много дървена возия, а вътре правена като с тесла :sick: :sick: :sick: И това нещо е на една цена с лагуната :куку:
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Mozo написа: Ъхъ, и заради това викаше "ама ти като минеш през дупка и се чува туп-туп, а при мене прааас-прааас и ми падат пломибте" :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Това беше, когато колата ми се разболя смъртоносно. :evil4: :evil4: :evil4: И може да съм казала нещо подобно, но туп-туп и прааас-прааас, не фигурират в моя речник :104:
И това нещо е на една цена с лагуната :куку:
Защо ли е така? :широка усмивка: :широка усмивка: :широка усмивка:

Лека нощ от мен. :гуш: :гуш: :гуш:

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Kotkata68 написа:
Mozo написа: Ъхъ, и заради това викаше "ама ти като минеш през дупка и се чува туп-туп, а при мене прааас-прааас и ми падат пломибте" :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Това беше, когато колата ми се разболя смъртоносно. :evil4: :evil4: :evil4: И може да съм казала нещо подобно, но туп-туп и прааас-прааас, не фигурират в моя речник :104:
Ем, нещо в тоя дух, не мога да те цитирам отпреди седем години, но беше нещо такову :p :p :p
Kotkata68 написа:
Mozo написа:И това нещо е на една цена с лагуната :куку:
Защо ли е така? :широка усмивка: :широка усмивка: :широка усмивка:

Лека нощ от мен. :гуш: :гуш: :гуш:
Щото хората са зле?

Лека нощ :гуш: :гуш: :гуш:
Изображение
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Mozo написа:...
Льо написа:Влязох в Мобилето да ги видя тия Голфове след 2007 ...... пфффф, 10 бона за тая бангия .... невър. Рено Меган, комън рейл 2, 1.5 дизел, 110 коня с по-голяма динамика от 2.5 бендин ги има на по 5-6 хилки. Самолет, майна и яко до къде може. Глей, чудна кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=abyn20 , а как върви .... Кумеца има такава, карал съм я, ръчкал съм я ... Повече от Мицака фърка и къде по-малко лапа. Не се чува звук даже. Утре в магазина да одиш :p
Мале къ ми са спиииии ...........................
Тая грозотия, ако ще златна да е, никога няма да си я взема :sick: :sick: :sick:
Ти, пък. Дизайнът не е лош, но изображението се е разляло.
Лека, Коте :гуш: :гуш: :гуш:
Лека и от мен :wave: :wave: :wave:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не, не, виждал съм ги и на живо, супер противни и грозни са ми :sick: :sick: :sick:

Лека нощ, Шон PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Заключен Заключена

Върни се в “Архив”