Апсолютно прав си. Приятелят на голямата ми щерка си купи такъв Меган наскоро. И както се сещаш, аз веднага го изпробвах. Кеф, голям кеф

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ама за малкоKotkata68 написа:Здрасти, Шони.![]()
![]()
![]()
Още два дни ще ви изпращам и посрещам и после, ще ме търсите, ама ще съм на тръстиката.![]()
![]()
![]()
Тая грозотия, ако ще златна да е, никога няма да си я вземаЛьо написа:Влязох в Мобилето да ги видя тия Голфове след 2007 ...... пфффф, 10 бона за тая бангия .... невър. Рено Меган, комън рейл 2, 1.5 дизел, 110 коня с по-голяма динамика от 2.5 бендин ги има на по 5-6 хилки. Самолет, майна и яко до къде може. Глей, чудна кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=abyn20 , а как върви .... Кумеца има такава, карал съм я, ръчкал съм я ... Повече от Мицака фърка и къде по-малко лапа. Не се чува звук даже. Утре в магазина да одиш![]()
Мале къ ми са спиииии ...........................
Ъхъ, и заради това викаше "ама ти като минеш през дупка и се чува туп-туп, а при мене прааас-прааас и ми падат пломибте"Kotkata68 написа:Последната ми кола беше голф и нямам оплаквания от нея
Това беше, когато колата ми се разболя смъртоносно.Mozo написа: Ъхъ, и заради това викаше "ама ти като минеш през дупка и се чува туп-туп, а при мене прааас-прааас и ми падат пломибте"![]()
![]()
![]()
Защо ли е така?И това нещо е на една цена с лагуната![]()
Ем, нещо в тоя дух, не мога да те цитирам отпреди седем години, но беше нещо таковуKotkata68 написа:Това беше, когато колата ми се разболя смъртоносно.Mozo написа: Ъхъ, и заради това викаше "ама ти като минеш през дупка и се чува туп-туп, а при мене прааас-прааас и ми падат пломибте"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И може да съм казала нещо подобно, но туп-туп и прааас-прааас, не фигурират в моя речник
![]()
Щото хората са зле?Kotkata68 написа:Защо ли е така?Mozo написа:И това нещо е на една цена с лагуната![]()
![]()
![]()
![]()
Лека нощ от мен.![]()
![]()
Ти, пък. Дизайнът не е лош, но изображението се е разляло.Mozo написа:...
Тая грозотия, ако ще златна да е, никога няма да си я вземаЛьо написа:Влязох в Мобилето да ги видя тия Голфове след 2007 ...... пфффф, 10 бона за тая бангия .... невър. Рено Меган, комън рейл 2, 1.5 дизел, 110 коня с по-голяма динамика от 2.5 бендин ги има на по 5-6 хилки. Самолет, майна и яко до къде може. Глей, чудна кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=abyn20 , а как върви .... Кумеца има такава, карал съм я, ръчкал съм я ... Повече от Мицака фърка и къде по-малко лапа. Не се чува звук даже. Утре в магазина да одиш![]()
Мале къ ми са спиииии ...........................![]()
![]()
![]()