А,лоши,ти да не си добър?!Я виж,прасенцето заслабна....BURN5 написа:Здравейте и за много години, лоши деца!

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
А,лоши,ти да не си добър?!Я виж,прасенцето заслабна....BURN5 написа:Здравейте и за много години, лоши деца!
Ще те видя зимата ,без сланинка за боба....Поне рибар стани,че глистите ще ти идват аванта....BURN5 написа:Да му ядеш ушите! Много си е добро...То е прасе, а не свиня!
Не съм рибар, а риболовец...То бях писал, ама кой да чете....moniku написа:Ще те видя зимата ,без сланинка за боба....Поне рибар стани,че глистите ще ти идват аванта....BURN5 написа:Да му ядеш ушите! Много си е добро...То е прасе, а не свиня!
Здрасти, Elisten!Ама по-кротко с прасето...elisten написа:Леле, Мони, като не спираш да говориш на това прасе - ми се прияде и на мен от прасенцето на Бърн.![]()
Бърни, как си?![]()
![]()
BURN5 написа:Здрасти, Elisten!Ама по-кротко с прасето...elisten написа:Леле, Мони, като не спираш да говориш на това прасе - ми се прияде и на мен от прасенцето на Бърн.![]()
Бърни, как си?![]()
![]()
BURN5 написа:Определил съм дата...30.02.2010год. Всички ще бъдете поканени...
О, благодаря, ще чакам с нетърпение! Мони, гледай да оставиш и за мен!!BURN5 написа:Ще ти запазя, освен, ако Мони не опасе всичко ..
sara написа:Моля,моля!То оная зурла,дето ми я предложи,освен за контакт и за мезе на ракията става...
![]()
elisten,благодаря за почерпката,миличка!!!Ще чакам компания...Ще пия за твой късмет![]()