Да, Мире

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Че аз сега разбирам, че лягаш толкова късно...Mozo написа:Баси, от седем години па все едно сега разбирате, че си лягам у пет![]()
![]()
Привет, Мо!Mozo написа:Здравейтеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гале, понеже имаше спекулации относно следващото име на темата![]()
![]()
Здравей, Шони, благодаря!шони написа:Здравейте!![]()
![]()
![]()
На всички пожелавам лек и приятен следобед!![]()
Бялата роза символизира вярност и непоквареност, тя казва “Довери ми се!“Галина Ширлетова написа:За розата ще си помисля, защото обичам бели рози, но сладоледът и ягодитееее тъкмо ще ме освежат!![]()
![]()
Мдааа..., няма да коментирам, Веско!MalamiR написа:Бялата роза символизира вярност и непоквареност, тя казва “Довери ми се!“Галина Ширлетова написа:За розата ще си помисля, защото обичам бели рози, но сладоледът и ягодитееее тъкмо ще ме освежат!![]()
![]()
Мими! Добър ден!Ми_ми написа:Привет
Няма значение, Веско!MalamiR написа:Нещо не схванах..Явно, защото не те познавам толкова добре.
Разбрах, Гале.Галина Ширлетова написа:Няма значение, Веско!MalamiR написа:Нещо не схванах..Явно, защото не те познавам толкова добре.
![]()
Офтопик: