Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Най-вероятно. Преди да почна работа тук, колегите ми разказаха, че и друг път се е случвало да идат гларусчета. Колегите са се обаждали в организации да идват да ги взимат и т.н.... но те отказвали, понеже не били защитени животни и така...Freyja написа:Не яде,защото трябва да вижда червеният участък от клюна на майка си.Възможно най-бързо се обадете да го приберат.chereshka88 написа:НаправоMozo написа:Мирка, ставаш мама гларуска![]()
![]()
![]()
Здравейте![]()
![]()
![]()
![]()
сега му сложихме вода и храна, ама не ще да яде
![]()
Ами,жалко тогава...Питайте ги все пак кой може да го вземе,ако те не искат.chereshka88 написа:Най-вероятно. Преди да почна работа тук, колегите ми разказаха, че и друг път се е случвало да идат гларусчета. Колегите са се обаждали в организации да идват да ги взимат и т.н.... но те отказвали, понеже не били защитени животни и така...Freyja написа:Не яде,защото трябва да вижда червеният участък от клюна на майка си.Възможно най-бързо се обадете да го приберат.chereshka88 написа:НаправоMozo написа:Мирка, ставаш мама гларуска![]()
![]()
![]()
Здравейте![]()
![]()
![]()
![]()
сега му сложихме вода и храна, ама не ще да яде
![]()
сега пак ще звъннем, ама може би пак няма да дойдат...
Притесняваме се за изоставеното гларусче в офиса на Черешката и треперим за Митьо очитеMazw написа:Здравейте! Как е хавата?
Montoya написа:Притесняваме се за изоставеното гларусче в офиса на Черешката и треперим за Митьо очитеMazw написа:Здравейте! Как е хавата?
Гларусчето си е за притеснение,а другия хич не го мисля...Montoya написа:Притесняваме се за изоставеното гларусче в офиса на Черешката и треперим за Митьо очитеMazw написа:Здравейте! Как е хавата?
Какво стана,обадихте ли се?chereshka88 написа:![]()
BURN5 написа:Мирка, сложи си червило и започни да махаш с ръце!
За съжаление..Mozo написа:Здрасти, Маз![]()
![]()
![]()
А тия организации![]()
![]()
Нали няма парички, не са защитени, всичко е ок за тях...
Я виж тука,ако някой има време да се занимава-намажете нещо червено в/у спринцовката отстрани.chereshka88 написа:Да, но отказват