Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Добре сме и го поддържаме, че иначе какво е камината без уютnikitta написа:И аз се радвам да видя,че още поддържате уюта в Каминката,че всички сте добре и сте все така лъчезарни и позитивни![]()
![]()
Дори краве масло не се дава да се приема при апандисит, оттнам насетне ти си прави изводите дали не е мазнаKotkata68 написа:Мо, тя не е мазна, а много, много лекичка.За сега ще я оставя, защото знам че това да нямам апетит при мен е нещо мимолетно и като ми мине ще и се насладя.
![]()
И при мен нещата са добре, Ники.nikitta написа:При мен всичко е наред,надявам се,че и вие сте добре![]()
![]()
Каза доктор Мо.Mozo написа: Дори краве масло не се дава да се приема при апандисит, оттнам насетне ти си прави изводите дали не е мазна![]()
![]()
![]()
Mozo написа:Аз поне съм добре, другите да кажатРадвам се, че при теб всичко е наред, все така да бъде
![]()
![]()
Офтопик:
Стига яде по задължение, бееееKotkata68 написа:Отивам да полегна малко, докато чакам да ми дойде хъс за хапване.![]()
nikitta написа:Офтопик: