Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Кой е тук IX

Всичко, което не можете да намерите, може би е тук.
Потребителски аватар
Янина
Почетен член
Почетен член
Регистриран: нед апр 15, 2012 20:32

Re: Кой е тук IX

Мнение от Янина »

Здрасти, Мирка! PDT_Love_18 Реших днес да позарежа шетането, че то край нема и да изляза да видя свят и светът мен. :) Ще се полюбувам на природата и красотата в един голям парк, по едно кафе и обратно. Чао, до после! :) PDT_Love_18
Прочетено: 31287 пъти
„На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.“
Чарли Чаплин

Изображение
Mira13

Мнение от Mira13 »

Приятен ден,Янина.Хубава разходка :wave: PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Saw
Кралят на скандала
Регистриран: съб май 23, 2009 21:34

Мнение от Saw »

Някаква Яница, някаква нова модераторка, уоуллл, напредваме ли ? :cheers1:
Сигнално жълт до последния капиляр
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Янина, не Яница :p :p :p

Привет и чао, Янина PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18

Здрасти, Марто :)
Изображение
Потребителски аватар
Янина
Почетен член
Почетен член

Мнение от Янина »

Saw написа:Някаква Яница, някаква нова модераторка, уоуллл, напредваме ли ? :cheers1:
Наистина успя да ме разсмееш,Saw! :) :) :) Хем ме прекръсти, хем и в модераторка ме произведе. :oops: :p
Нищо, там, където работя, не успях да се преборя с "връзкарите" за администраторска длъжност. Явно са били сигурни, че тук ще я "спечеля." ;) Забавна ти е шегата, благодаря, ти!!! PDT_Love_18
Здрасти, отново на всички! Голяма жега е при нас, а до сега се оплаквахме от студено време и така стана, че от якета и ботуши, хоп - скочихме в чехлите на бос крак и потниците с презрамки...Няма угодия :roll: Забавна вечер, приятелчета! PDT_Love_18
Чарли Чаплин

Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

Здрасти, Янина. :тиру-лиру: Аз днес не излизах, но вчера се радвах на хубавото време. :117:
А, Соу отбеляза, че си нов потребител и също така видя, че Мира е станала модератор. Ако не го познавах, лично аз бих се обидила от начина по който го направи. :booty:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Янина
Почетен член
Почетен член

Мнение от Янина »

Привет, Коте! PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18 Не схванах, явно трябва да повтарям някой от класовете! :) :p Няма проблеми, тук сме да споделим моменти от живота ни, да обменим информация по въпроси, вълнуващи ни, да се обогатим с допълнителни знания, но най-вече да се посмеем заедно и разтоварим от сивия делник... :усмивка1:
Чарли Чаплин

Изображение
Saw
Кралят на скандала

Мнение от Saw »

Kotkata68 написа:Здрасти, Янина. :тиру-лиру: Аз днес не излизах, но вчера се радвах на хубавото време. :117:
А, Соу отбеляза, че си нов потребител и също така видя, че Мира е станала модератор. Ако не го познавах, лично аз бих се обидила от начина по който го направи. :booty:
Е, Мацо и двамата сме с голямо самочувствие ! Самата така, то е затова - трябва да се демонстрира. А сега плюй ме и казвай ,че не е вярно, аз няма да се дърпам.
Saw
Кралят на скандала

Мнение от Saw »

Янина написа:Привет, Коте! PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18 Не схванах, явно трябва да повтарям някой от класовете! :) :p Няма проблеми, тук сме да споделим моменти от живота ни, да обменим информация по въпроси, вълнуващи ни, да се обогатим с допълнителни знания, но най-вече да се посмеем заедно и разтоварим от сивия делник... :усмивка1:
Колко си новичка, а вече знаеш . . . браво. Де да бяха всички като теб. :toothy10: :clap:

И Яни, извинявай, но бях сънен катоп съм ти прочел ника, което обяснява защо съм те прекръстил. Драго ми е, че има някой нов. :roll: :)
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Янина написа:Привет, Коте! PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18 Не схванах, явно трябва да повтарям някой от класовете! :) :p Няма проблеми, тук сме да споделим моменти от живота ни, да обменим информация по въпроси, вълнуващи ни, да се обогатим с допълнителни знания, но най-вече да се посмеем заедно и разтоварим от сивия делник... :усмивка1:
:кимам: :кимам: :кимам: :съгласен:
Saw написа: Е, Мацо и двамата сме с голямо самочувствие ! Самата така, то е затова - трябва да се демонстрира. А сега плюй ме и казвай ,че не е вярно, аз няма да се дърпам.
Не те разбрах, много, но няма значение. Не искам да те плювам. :не бях аз: Просто определението ти "някаква" към непознат човек, си е обидно. :dontknow:

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Пак привет и чао :mrgreen:
Изображение
Потребителски аватар
Янина
Почетен член
Почетен член

Мнение от Янина »

Ех, ама и Вие... :) явно всички живеем и работим под напрежение и то си казва тежката дума. Понякога се случва да не сме в добра кондиция, заради проблеми от всякакъв характер и приемаме нещата доста лично. И аз не правя изключение от правилото, ако може да се определи като такова. Спомена се думата самочувствие, та по този повод ще ви напиша нещичко, с риск да досадя на останалите. Всеки човек носи в себе си различна информация и именно по нея се отличава от останалите, като общуването му с хората като цяло се определя от посочената. Затова всеки е уникален като човек. Важно е да се научим да възприемаме света, от който сме част и ние, да го усетим и на база всяко познание, до което сме достигнали да изграждаме и ценностната си система. Преди всичко да надграждаме, съществуващото в нас, да се научим на трансформация на злото в добро. Просто да се усмихнем на себе си и на другите около нас. Хайде, усмихвам Ви се и Ви подарявам част от себе си...Обичайте, мили хора, животът ни е даден за любов, чрез която можем да посеем единствено позитиви. Те ще са за нас... :гуш: :туптящо сърце: :гуш:
Чарли Чаплин

Изображение
rado84
VIP
VIP
Регистриран: съб дек 11, 2010 23:39

Мнение от rado84 »

Янина написа:любов, чрез която можем да посеем единствено позитиви.
Негативите винаги са повече.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Това не означава, че трябва да им се даваме и да се носим по течението :thumbright:
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Лека нощ, от мен. :привет:

Изображение

Заключен Заключена

Върни се в “Архив”