Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Наистина успя да ме разсмееш,Saw!Saw написа:Някаква Яница, някаква нова модераторка, уоуллл, напредваме ли ?
Е, Мацо и двамата сме с голямо самочувствие ! Самата така, то е затова - трябва да се демонстрира. А сега плюй ме и казвай ,че не е вярно, аз няма да се дърпам.Kotkata68 написа:Здрасти, Янина.Аз днес не излизах, но вчера се радвах на хубавото време.
![]()
А, Соу отбеляза, че си нов потребител и също така видя, че Мира е станала модератор. Ако не го познавах, лично аз бих се обидила от начина по който го направи.
Колко си новичка, а вече знаеш . . . браво. Де да бяха всички като теб.Янина написа:Привет, Коте!![]()
![]()
Не схванах, явно трябва да повтарям някой от класовете!
![]()
Няма проблеми, тук сме да споделим моменти от живота ни, да обменим информация по въпроси, вълнуващи ни, да се обогатим с допълнителни знания, но най-вече да се посмеем заедно и разтоварим от сивия делник...
Янина написа:Привет, Коте!![]()
![]()
Не схванах, явно трябва да повтарям някой от класовете!
![]()
Няма проблеми, тук сме да споделим моменти от живота ни, да обменим информация по въпроси, вълнуващи ни, да се обогатим с допълнителни знания, но най-вече да се посмеем заедно и разтоварим от сивия делник...
Не те разбрах, много, но няма значение. Не искам да те плювам.Saw написа: Е, Мацо и двамата сме с голямо самочувствие ! Самата така, то е затова - трябва да се демонстрира. А сега плюй ме и казвай ,че не е вярно, аз няма да се дърпам.
Негативите винаги са повече.Янина написа:любов, чрез която можем да посеем единствено позитиви.