Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Благодаря за добрите думиЯнина написа:MalamiR, правилно си забелязъл!Да, от скоро съм тук и се чувствам изключително комфортно в "Камината". Такъв подреден форум и с такава посещаемост не съм срещала в нета - визирам разнообразието на разделите, подраздели и тематика. Поздравления за труда на всички, които сте го създали, поддържате и се грижите за доброто ни настроение и забава!
![]()
![]()
![]()
Здрасти, Мо, Харп, Коте, Мирка...нея не я виждам, но пък да си я поздравя.
Mozo написа:Благодаря за добрите думиЯнина написа:MalamiR, правилно си забелязъл!Да, от скоро съм тук и се чувствам изключително комфортно в "Камината". Такъв подреден форум и с такава посещаемост не съм срещала в нета - визирам разнообразието на разделите, подраздели и тематика. Поздравления за труда на всички, които сте го създали, поддържате и се грижите за доброто ни настроение и забава!
![]()
![]()
![]()
Здрасти, Мо, Харп, Коте, Мирка...нея не я виждам, но пък да си я поздравя.![]()
![]()
Привет, Харп, добре довтасалharpartun написа:Добър вечер
И аз дофтасах най-накрая![]()
Привет, Янина и благодаря.Янина написа:MalamiR, правилно си забелязъл!Да, от скоро съм тук и се чувствам изключително комфортно в "Камината". Такъв подреден форум и с такава посещаемост не съм срещала в нета - визирам разнообразието на разделите, подраздели и тематика. Поздравления за труда на всички, които сте го създали, поддържате и се грижите за доброто ни настроение и забава!
![]()
![]()
![]()
Здрасти, Мо, Харп, Коте, Мирка...нея не я виждам, но пък да си я поздравя.
Здрасти, Харп.harpartun написа:Привет коте
Mozo ще гледам да не превтасам а ако стане да не забравя да се преточвам