Аз сипвам само при една, която е сравнително с нормални цени. На "котешката пътека" между Самоковско шосе и Младост 3. Днес, ако ходя, ще кажа цените там.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Аз сипвам само при една, която е сравнително с нормални цени. На "котешката пътека" между Самоковско шосе и Младост 3. Днес, ако ходя, ще кажа цените там.
Октомври съм заредила на 2,44 лв/л, а днес на 2,49 лв/л. 5 стотинки, но е мръднал нагоре. В тази бензиностанция нямат карти, но дават по 8 ст на литър отстъпка. Т.е. съм заредила за 2,41 лв/л.
И това е идея, но по-често трябва да слизам в цивилизацията. Ще го помисля.Ivaylo Dimov написа: ↑вт дек 17, 2024 10:16
Маус ,не са запасявай с бензин .Безмислено е ако караш рядко ,бензина като старее му пада октановото число което не е добре .Дръж резервоара на 1/2 и всеки месец регулярно зареждай 15-20 лева.
Зависи и колко караш де .