мараба. Изгледах 100 филма за коледна голяма любов и семейни екстри. Толкова време не съм се излежавала от години, а имам още два дена и половина... Голям кеф... Не мога да си класифицирам новия кактус...
Прочетено: 13913 пъти
Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Та за следващите дни съм замислил да изгоря 3-400 литра бензин по родните пътища
Ти мирен не можеш да седиш Къде си замислил за да скиториш
Фърлям стотинката върху картата и където падне там отивам, обаче от утре нататък, че проучвам дали няма да мога без много проблеми да отида до Германия
Преди малко си отиде ключаря. Прескача порта, влиза през прозореца, едва озаптих Ара, щот двора е нейн ... но срещу 100 кинта ме отключиха и имам нова брава. Тая излезе златна, по-скъпа от секретната на външната врата, но сигурно заради празниците
Привет момчета
Мен ако питаш със 100 лв си минала много тънко на тая дата
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Фърлям стотинката върху картата и където падне там отивам, обаче от утре нататък, че проучвам дали няма да мога без много проблеми да отида до Германия
За обикновена брава без патрон Баси евтенията Външната, метална с петкратно заключване + палче като райбер + нов патрон = 90 лева май бяха или 95.
Привет Монти
Плъхолюбител Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
За обикновена брава без патрон Баси евтенията Външната, метална с петкратно заключване + палче като райбер + нов патрон = 90 лева май бяха или 95.
Привет Монти
Тя бравата струва 10-15лв, но донасянето и до Косанин дол в почивен ден, плюс труд по отваряне на старата блокирала и монтирането на новата...
AsusVivoBook17 CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Преговорите за редовно правителство в България в рамките на 51-ото Народно събрание изглежда отекват в македонските медии. Какви обаче са очакванията...