Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
Потребителски аватар
Ivaylo Dimov
Ентусиаст
Ентусиаст
Мнения: 306
Регистриран: вт яну 06, 2015 19:42
Репутация: 1213
Местоположение: Shumen, Bulgaria

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Ivaylo Dimov » нед май 26, 2019 21:00

Кой ползва хром като има хромиум ?
Прочетено: 12976 пъти
HP Elitebook 6930P T9600 4 gb ram Arch Mate 64 bit
Renault Laguna 1995 1.8 mi petrol/LPG

Потребителски аватар
vpvelev
Начинаещ
Мнения: 101
Регистриран: нед май 12, 2019 17:38
Репутация: 938
пол: Мъж

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от vpvelev » нед май 26, 2019 21:11

Shaker написа:
нед май 26, 2019 20:49
... Дайте резултати от AUR :!:
Само от AUR инсталирам. Android Studio също от там го инсталирах. Защото искам и автоматично да ми се следи за нови версии и да се ъпдейтват, а не аз да следя за това.
Последна промяна от vpvelev на нед май 26, 2019 21:14, променено общо 2 пъти.
Dell OptiPlex 745, Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6700 @ 2.66GHz, 2658 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s), NVIDIA GeForce GT 730 (1GB), Installed Physical Memory (RAM) 8,00 GB.

Потребителски аватар
Zeroadhesion
       
Мнения: 17572
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Репутация: 17242
пол: Мъж

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Zeroadhesion » нед май 26, 2019 21:12

Shaker написа:
нед май 26, 2019 20:49
Инсталирал съм от snap и flatpak и няма нищо общо с това, което е в бинарен вид. Знам и че по-бързо се инсталират и знам какво време коства едно инсталиране на Android Studio и IntelliJ IDEA Ultimate от AUR. Не ми ги хвалете snap и flatpak. Дайте резултати от AUR :!:
Ти щом си си решил да смениш дистрото, колкото и да ти показват резултати, все тая. Просто явно си си търсил причина да се върнеш към бъгавия Неон, няма ядове :toothy10: Все едно с лопатата го бъркаш, докато се ъпдейтва през AUR. :mrgreen:
- Телефонът за анонимни сигнали на ДАНС ли е?
- Да, Георги, кажи.

petie
Редовен потребител
Редовен потребител
Мнения: 227
Регистриран: съб май 18, 2019 22:35
Репутация: 383
пол: Мъж

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от petie » нед май 26, 2019 22:00

cprog написа:
нед май 26, 2019 13:42
beggginer написа:
нед май 26, 2019 13:29
Е ква джава, да не сме всичките програмисти като теб. :lol:
Еми засега съм повече ползвател и аз :)

Код: Избери всички


public class Hello {

    public static void main(String[] args) {
        
        System.out.println("Hello, Cprog");
    }

}



Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 231026
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 173856
Местоположение: Somewhere In Time

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Mozo » нед май 26, 2019 22:36

Ivaylo Dimov написа:
нед май 26, 2019 21:00
Кой ползва хром като има хромиум ?
Именно, има всичко, без шпионирането и корпоративните боклуци на Chrome, който на всичкото отгоре е и затворен код [-(
Shaker написа:
нед май 26, 2019 20:49
Дайте резултати от AUR :!:
Аз няма да дам, щото няма да е честно :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
cprog
Пристрастéн
Пристрастéн
Мнения: 836
Регистриран: нед юли 19, 2015 08:19
Репутация: 7337
пол: Мъж

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от cprog » нед май 26, 2019 22:54

Shaker написа:
нед май 26, 2019 20:49
Инсталирал съм от snap и flatpak и няма нищо общо с това, което е в бинарен вид. Знам и че по-бързо се инсталират и знам какво време коства едно инсталиране на Android Studio и IntelliJ IDEA Ultimate от AUR. Не ми ги хвалете snap и flatpak. Дайте резултати от AUR :!:

Код: Избери всички

yay -Syu intellij-idea-community-edition     
error: could not register 'spooky_aur' database (database already registered)
:: Synchronizing package databases...
 core is up to date
 extra is up to date
 community is up to date
 multilib is up to date
 revenge_repo                                                       38.9 KiB   533K/s 00:00 [#####################################################] 100%
 spooky_aur                                                          4.9 KiB  0.00B/s 00:00 [#####################################################] 100%
:: Searching databases for updates...
:: Searching AUR for updates...
 -> Local package is newer than AUR: coolreader (3.1.2.71-2 -> 3.1.2.71-1)
 -> Missing AUR Packages:  master-pdf-editor  python2-pygeoip
 -> Orphaned AUR Packages:  mc-skin-modarin-debian  python2-ipaddr
 -> Out Of Date AUR Packages:  chromium-vaapi-bin  coolreader  cpu-g-bzr

error: could not register 'spooky_aur' database (database already registered)
:: Starting full system upgrade...
warning: alpm_octopi_utils: local (1.0.1-1) is newer than revenge_repo (1.0.0-1)
warning: google-chrome: local (74.0.3729.108-1) is newer than revenge_repo (67.0.3396.62-1)
warning: octopi: local (0.9.0-1) is newer than revenge_repo (0.8.5-3)
warning: trizen: local (1:1.58-1) is newer than revenge_repo (1:1.49-2)
resolving dependencies...
looking for conflicting packages...

Packages (4) intellij-idea-community-edition-2:2019.1.2-1  java-environment-common-3-1  jdk8-openjdk-8.u212-1  libdbusmenu-glib-16.04.0-3

Total Installed Size:  846.21 MiB

:: Proceed with installation? [Y/n] Y
(4/4) checking keys in keyring                                                              [#####################################################] 100%
(4/4) checking package integrity                                                            [#####################################################] 100%
(4/4) loading package files                                                                 [#####################################################] 100%
(4/4) checking for file conflicts                                                           [#####################################################] 100%
(4/4) checking available disk space                                                         [#####################################################] 100%
:: Processing package changes...
(1/4) installing java-environment-common                                                    [#####################################################] 100%
(2/4) installing jdk8-openjdk                                                               [#####################################################] 100%
(3/4) installing libdbusmenu-glib                                                           [#####################################################] 100%
(4/4) installing intellij-idea-community-edition                                            [#####################################################] 100%
:: Running post-transaction hooks...
(1/3) Updating icon theme caches...
(2/3) Arming ConditionNeedsUpdate...
(3/3) Updating the desktop file MIME type cache...
yay -Syu intellij-idea-community-edition  43.38s user 4.80s system 76% cpu 1:03.21 total

Код: Избери всички

ay -Syu android-studio                 
error: could not register 'spooky_aur' database (database already registered)
:: Synchronizing package databases...
 core is up to date
 extra is up to date
 community is up to date
 multilib is up to date
 revenge_repo                                                       38.9 KiB   526K/s 00:00 [#####################################################] 100%
 spooky_aur                                                          4.9 KiB  0.00B/s 00:00 [#####################################################] 100%
:: Searching databases for updates...
:: Searching AUR for updates...
 -> Local package is newer than AUR: coolreader (3.1.2.71-2 -> 3.1.2.71-1)
:: Querying AUR...
 -> Missing AUR Packages:  master-pdf-editor  python2-pygeoip
 -> Orphaned AUR Packages:  mc-skin-modarin-debian  python2-ipaddr
 -> Out Of Date AUR Packages:  chromium-vaapi-bin  coolreader  cpu-g-bzr

:: Checking for conflicts...
:: Checking for inner conflicts...
[Aur: 1]  android-studio-3.4.1.0-1

  1 android-studio                          
==> PKGBUILDs to edit?
==> [N]one [A]ll [Ab]ort [I]nstalled [No]tInstalled or (1 2 3, 1-3, ^4)
==> N
:: Downloading PKGBUILD (1/1): android-studio
Cloning into 'android-studio'...
remote: Enumerating objects: 167, done.
remote: Counting objects: 100% (167/167), done.
remote: Compressing objects: 100% (125/125), done.
remote: Total 167 (delta 42), reused 165 (delta 42)
Receiving objects: 100% (167/167), 49.07 KiB | 1.04 MiB/s, done.
Resolving deltas: 100% (42/42), done.
:: Parsing SRCINFO (1/1): android-studio
error: could not register 'spooky_aur' database (database already registered)
:: Starting full system upgrade...
warning: alpm_octopi_utils: local (1.0.1-1) is newer than revenge_repo (1.0.0-1)
warning: google-chrome: local (74.0.3729.108-1) is newer than revenge_repo (67.0.3396.62-1)
warning: octopi: local (0.9.0-1) is newer than revenge_repo (0.8.5-3)
warning: trizen: local (1:1.58-1) is newer than revenge_repo (1:1.49-2)
 there is nothing to do
==> Making package: android-studio 3.4.1.0-1 (Sun 26 May 2019 09:16:46 PM EEST)
==> Retrieving sources...
  -> Downloading android-studio-ide-183.5522156-linux.tar.gz...
  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current
                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed
100 1037M  100 1037M    0     0  6479k      0  0:02:43  0:02:43 --:--:-- 7921k
  -> Found android-studio.desktop
==> Validating source files with sha256sums...
    android-studio-ide-183.5522156-linux.tar.gz ... Passed
    android-studio.desktop ... Passed
==> Cleaning up...
==> Making package: android-studio 3.4.1.0-1 (Sun 26 May 2019 09:19:39 PM EEST)
==> Checking runtime dependencies...
error: could not register 'spooky_aur' database (database already registered)
==> Checking buildtime dependencies...
==> Retrieving sources...
  -> Found android-studio-ide-183.5522156-linux.tar.gz
  -> Found android-studio.desktop
==> Validating source files with sha256sums...
    android-studio-ide-183.5522156-linux.tar.gz ... Passed
    android-studio.desktop ... Passed
==> Removing existing $srcdir/ directory...
==> Extracting sources...
  -> Extracting android-studio-ide-183.5522156-linux.tar.gz with bsdtar
==> Sources are ready.
==> Cleaning up...
==> Making package: android-studio 3.4.1.0-1 (Sun 26 May 2019 09:20:41 PM EEST)
==> Checking runtime dependencies...
error: could not register 'spooky_aur' database (database already registered)
==> Checking buildtime dependencies...
==> Retrieving sources...
  -> Found android-studio-ide-183.5522156-linux.tar.gz
  -> Found android-studio.desktop
==> Validating source files with sha256sums...
    android-studio-ide-183.5522156-linux.tar.gz ... Passed
    android-studio.desktop ... Passed
==> Removing existing $srcdir/ directory...
==> Extracting sources...
  -> Extracting android-studio-ide-183.5522156-linux.tar.gz with bsdtar
==> Entering fakeroot environment...
==> Starting package()...
==> Tidying install...
  -> Removing libtool files...
  -> Purging unwanted files...
  -> Removing static library files...
  -> Compressing man and info pages...
==> Checking for packaging issues...
==> Creating package "android-studio"...
  -> Generating .PKGINFO file...
  -> Generating .BUILDINFO file...
error: could not register 'spooky_aur' database (database already registered)
  -> Generating .MTREE file...
  -> Compressing package...
==> Leaving fakeroot environment.
==> Finished making: android-studio 3.4.1.0-1 (Sun 26 May 2019 09:44:53 PM EEST)
==> Cleaning up...
error: could not register 'spooky_aur' database (database already registered)
loading packages...
resolving dependencies...
looking for conflicting packages...

Packages (1) android-studio-3.4.1.0-1

Total Installed Size:  1669.16 MiB

:: Proceed with installation? [Y/n] 
(1/1) checking keys in keyring                                                              [#####################################################] 100%
(1/1) checking package integrity                                                            [#####################################################] 100%
(1/1) loading package files                                                                 [#####################################################] 100%
(1/1) checking for file conflicts                                                           [#####################################################] 100%
(1/1) checking available disk space                                                         [#####################################################] 100%
:: Processing package changes...
(1/1) installing android-studio                                                             [#####################################################] 100%
Optional dependencies for android-studio
    gtk2: GTK+ look and feel [installed]
    libgl: emulator support [installed]
:: Running post-transaction hooks...
(1/2) Arming ConditionNeedsUpdate...
(2/2) Updating the desktop file MIME type cache...
yay -Syu android-studio  1321.68s user 68.94s system 77% cpu 29:54.26 total
Поствам резултатите за пълнота.
Андроид студиото за около 22 минути на двуядрен процесор.
Не знам как IntelliJ се получи на същата машина доста бързо.
CPU~Dual core AMD Athlon 64 X2 5200+ (-MCP-) speed~2700 MHz (max) Kernel~4.15.0-33-generic x86_64 Up~1 day Mem~4869.6/7976.7MB HDD~2400.5GB(45.8% used) Procs~313 Client~Shell inxi~2.3.56

Потребителски аватар
бат-начо
Ветеран
Ветеран
Мнения: 1212
Регистриран: ср фев 21, 2018 15:17
Репутация: 11383
пол: Мъж

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от бат-начо » нед май 26, 2019 23:35

Ivaylo Dimov написа:
нед май 26, 2019 21:00
Кой ползва хром като има хромиум ?
Има ли разлика ако ползвам "синхрон" през Хром/иум/иум-базирано и Лисик? Доколкото "хващам" и паролите се синхронизират/възстановяват, т.е. съхраняват "нейде". Ку е тъй - тъпо, друго не мога да кажа, на ползващия такъв вид "улеснение".

П.П. Май не е за тука (в тая тема) написаното, ама цитата е от "тука".

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 231026
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 173856
Местоположение: Somewhere In Time

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Mozo » вт юни 11, 2019 20:51

Валсо написа:
вт юни 11, 2019 15:37
Mozo написа:
вт юни 11, 2019 10:29
Да, за разлика от некадърния Cinnamon, който няма никакви опции, тук можеш да зададеш на всеки един отделен прозорец да се отваря на точно определено място, с точност до един пиксел:
Десен бутон на който прозорец искаш->More Actions->Special Window Settings/Special Application Settings и ще ти падне ченето от опции да го поставиш където си искаш и всеки път да се отваря на точно определено място. Опция, която я няма в нито една друга среда ;)
Тъпотия е, защото трябва да го правиш ръчно. А в канелата още от 3.6.6 (с тази версия се инсталира мента 18.3) където преместиш прозореца, там си и остава и го помни вовеки или докато не го преместиш другаде. Няма нужда да се ровиш като идиот из някакви опции.
Mozo написа:
вт юни 11, 2019 10:29
прозрачности и то на места, на които при Cinnamon ще трябва да изчакаш още стотина години:

viewtopic.php?p=995109#p995109
viewtopic.php?p=991457#p991457
Стотина години, ама друг път. Има два варианта - или разширението "Прозрачни панели", или ако не ме мързи, намалявам алфата за панела на нула процента в cinnamon.css и панелът става прозрачен. И понеже в 4.0 е разделен на 3 части, мога само една или само две части да направя прозрачни.
Mozo написа:
вт юни 11, 2019 10:29
Всякакви икони можеш да сложиш, аз използвам GNOME икони, може би трябва да рестартираш, нямам идея защо не ги сменя при теб, но можеш да ми ги дадеш тези икони и да ги пробвам при мен. Има някаква минимална вероятност да не са съвместими, но досега не съм срещал подобни.
https://www.mediafire.com/file/hx6pc7wh ... -0.6.15.7z
Mozo написа:
вт юни 11, 2019 10:29
Отиваш на System Settings->Application Style->GNOME/GTK Application Style и си оправяш курсор темата за GTK приложенията ;)
Точно оттам си инсталирах курсора и дори след рестарта за вкарване енвидията в действие, той продължи да си се държи в браузъра както на видеото.
Mozo написа:
вт юни 11, 2019 10:29
Откъде въобще имаш Discover извинявай? Няма такива проблеми, работи си нормално pamac-classic. Ааа, ти използваш някакви графични инсталатори, които не са официални и дистрото ти е бъкано с разни неща и е пипано навсякъде? Това не е проблем нито на Arch, нито на KDE.
Точно проблем на КДЕ си е: https://userbase.kde.org/Discover . По време на инсталацията те пита дали искаш минимален КДЕ десктоп или неминимален. Веднъж пробвах с минимален и после средата изобщо не щя да тръгне по нормалния начин (тръгна, но след като избрах "advanced linux options" в гръб менюто), така че този път отказах минималната и го оставих да инсталира пълната версия на КДЕ.
Дистрото не е пипано. Единственото му пипано е, че има минимален графичен инсталатор. Това че няма собствени репота мисля, че е достатъчно показателно.
Mozo написа:
вт юни 11, 2019 10:29
Супер трудната работа - десен бутон на десктопа->Tweaks->махаме чавката на Show the desktop toolbox. Трудност на задачата - детската градина.
Точно това е тъпотията. В повечето нормални среди нормално е да цъкнеш с десния бутон на обекта и там да има опция за премахване, преместване и т.н. В КДЕ обаче няма и отново трябва да се ровиш по някакви менюта. И докато намериш това, което търсиш, вече си забравил какво беше това, което търсиш.
Mozo написа:
вт юни 11, 2019 10:29
Само погледни за какъв календар става въпрос:
Ще има да си мечтаеш за подобно нещо в Cinnamon :wave: :wave: :wave:
Дреме ми за календара. Него го ползвам единствено да ми показва датата и часа в трея. Самото приложение не го ползвам изобщо. За това, за което говориш, имам приложение календар на телефона и ползвам него.
Mozo написа:
вт юни 11, 2019 10:29
Ти така и по Arch плюеше, пък какво стана?
С Арч най-накрая се разбрахме. А опитите ми да се разбера с КДЕ датират от много преди това. Ако си спомняш онзи проблем, който имах преди години, заради който не ползвах линукс и който накрая сам си реших - дето NTFS дялът излизаше като "Picture CD"? Още от тогава е борбата ми с тая тиква КДЕ. Може би единственото полезно нещо на КДЕ е, че ми показа, че проблемът е от десктоп средата, а не от самото дистро, защото в КДЕ дялът си излизаше нормално, а не като "диск със снимки" и така ми помогна да си реша проблема. След като разбрах какъв е бил проблемът, върнах КДЕ и се опитах да се погодя с нея. Но не стана. И затова вече няколко години съм на Канела.

И понеже ме питаше каква "Германия ме гони", явно не си чел достатъчно за любимото ти дръво:
KDE e.V. is a registered non-profit organization that represents the KDE Project in legal and financial matters.
The "e.V." stands for "eingetragener Verein" which means "registered association". In 1997 KDE e.V. was registered as an association under German law.
Което означава, че КДЕ е германска простотия. :roll:
Нещо жестоко се бъркаш - темата за курсора НЕ се инсталира от там. Инсталира се от тук:

Изображение

Това, което съм ти дал поправя проблема с черния курсор в GTK приложения. Хайде вкарай малко мисъл и малко усилие, че вече става смешно.

Курсор бял като сняг=три клика с мишката:

Изображение

Иконите работят без забележка:

Изображение

Относно местоположението на прозорците - искам да ми сложиш попъпа с усмивките на камината в горен ляв ъгъл, ама възможно най-горе и най-вляво и винаги да се отваря там. Ама не с един сантиметър разстояние - плътно. Не можеш. При KDE можеш с точност до един пиксел ТИ да му кажеш къде отива.

Относно прозрачностите - в KDE можеш да зададеш прозрачност навсякъде и само от един слайдър да настроиш блъра. При Cinnamon - нанай дуду. Така че не сто, ами и двеста години.

Относно смяната на тапета - отново пишеш глупости, предупредих те да поровиш малко преди да ги плещиш такива. Значи десен бутон върху десктопа и избирането на Configure Desktop, ако е трудно намираема опция, то наистина по-добре да ползваш Windows, не си за Linux при никакви положения #-o

Нямам никакъв проблем с Pamac и нямам Discover. Защо ти го имаш - справка в миналия ми пост.

На теб може да не ти дреме за календара, но той беше само пример. Да напишеш, че нямало уиджити, при положение че има 17 страници с уиджити, много повече отколкото при Cinnamon е груба наглост и можеше поне да се извиниш за нея. Че на всичкото отгоре има и точно този уиджит, който ти търсиш, на буквално два клика разстояние. Нещо, което в Cinnamon не е възможно да стане с толкова малко цъкания, но там не ти прави впечатление.

Не съм питал за Германия и КДЕ, бъркаш ме с друг потребител.

Благодаря, че ми благодари за всички насоки до момента и че загубих над половин час да обяснявам. Чувствам се удовлетворен :thumbright: Нямаше и да е лошо да признаеш, че бъркаш, защото нито едно от нещата, които написа не беше вярно.
Изображение

Потребителски аватар
vpvelev
Начинаещ
Мнения: 101
Регистриран: нед май 12, 2019 17:38
Репутация: 938
пол: Мъж

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от vpvelev » пет юни 21, 2019 13:13

Честито, Pamac 8.0.0.beta-1 :)

Изображение

Днес ми се инсталира и външния вид е променен.
Dell OptiPlex 745, Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6700 @ 2.66GHz, 2658 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s), NVIDIA GeForce GT 730 (1GB), Installed Physical Memory (RAM) 8,00 GB.

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 231026
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 173856
Местоположение: Somewhere In Time

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Mozo » пет юни 21, 2019 13:47

Честито, готин инструмент :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение

Shaker
Дарител
Дарител
Мнения: 3376
Регистриран: нед дек 06, 2009 20:18
Репутация: 10481
пол: Мъж

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Shaker » съб юни 22, 2019 09:44

Браво на пичовете, които разработват Pamac. Де да можеше и Octopi да го развиват така...

Потребителски аватар
Zeroadhesion
       
Мнения: 17572
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Репутация: 17242
пол: Мъж

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Zeroadhesion » съб юни 22, 2019 13:03

Аз се извратих и сложих pamac, който е GTK, на KDE. Толкова е добър :)
- Телефонът за анонимни сигнали на ДАНС ли е?
- Да, Георги, кажи.

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 231026
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 173856
Местоположение: Somewhere In Time

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Mozo » съб юни 22, 2019 13:13

Това нямаше да го повярвам никога, беше такъв пурист, развали се това момче :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Zeroadhesion
       
Мнения: 17572
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Репутация: 17242
пол: Мъж

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Zeroadhesion » съб юни 22, 2019 13:24

Извратена работа, не се понасям :sad:
- Телефонът за анонимни сигнали на ДАНС ли е?
- Да, Георги, кажи.

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 231026
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 173856
Местоположение: Somewhere In Time

Re: Инсталиране на Arch Linux с Plasma 5

Мнение от Mozo » съб юни 22, 2019 13:42

:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение

Нова тема Отговори

Върни се в “Линукс - инсталация, настройки, проблеми”