Амчи той има QT версия, инсталирах го с точно 2 клика и работи прекрасно:

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Амчи той има QT версия, инсталирах го с точно 2 клика и работи прекрасно:
petie написа: ↑ср юни 05, 2019 00:41Я виж какво открих и то баш за арчъри
https://wiki.archlinux.org/index.php/PCManFM
...без да гледам WiKi, което говори добре за Arch - интуитивен еZeroadhesion написа: ↑ср юни 05, 2019 00:33Амчи той има QT версия, инсталирах го с точно 2 клика и работи прекрасно:
Да почне с KDE от нулата и да си нагласи като му е кеф иначе и аз съм с Dolphin ама май само за украса го имам а и да чета пдф и да цъкам филми
Да, ама не! Сори, ама такова връзване на ръцете "ще ползвате това, вместо онова" няма нужда да ти казвам на коя компания ми напомня, нали?
Има цяла тема как да се пуска Dolphin като root.Валсо написа: ↑ср юни 05, 2019 12:00За последен път си губя времето с това малоумно КДЕ!![]()
• И с QT версията е същото - не може да разархивира с влачене и пускане, трябва непременно да навигирам с бутона екстракт до локацията, която искам.
• Тъпият делфин не може по никой начин да бъде отворен като руут (същото важи и за моя мениджър - него пък вика, че не намирало такава команда, при положение, че е инсталиран), заради "непоправими уязвимости", така че не мога нито да си инсталирам версията на лисицата, която аз искам, нито мога да си копирам иконите, които на мен ми харесват.
• абсолютно всичко, което идва с КДЕ е с пълен приоритет пред всичко, което потребителят би инсталирал, заради което и памак-класик не може да замени скапания дискавър. В канелата само трябваше да ресна компа и памак-класик сам се настрои да бъде по подразбиране и да стои в трея. В КДЕ обаче - хой, ще ползваш това, което ти налагат швабите!
Ако исках да съм безправен роб на собствения си компютър, щях да си инсталирам Боза 10. Тия швабски фашисти от КДЕ да го ду'ат! По-добре нормална среда с флипинг, отколкото диктаторска такава без флипинг! Десктоп среди бол, все някоя ще стане.
Еми май накрая точно нея ще инсталирам. Тя ми е резервният вариант. Ще падне голямо бърникане по CSS файлове, докато заприлича нещо, но в краен случай ще е хфце.